sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Se aika vuodesta

Tänä viikonloppuna oli jälleen se aika vuodesta, että kaikki "juoksuhullut" (johon minä en kyllä lukeudu) kokoontuivat Karhuviesti- tapahtumaan. Meikäläiselle komennus tuli vähän viime tippaan, torstaina. Alunperin minun piti olla vain huoltajana, mutta erinnäisten mutkien kautta juoksupesti tulikin minulle.

Valmistautuminen tähän kisaan jäi kieltämättä vähän lyhyeksi. Viime vuotinen juoksukauteni päättyi Karhuviestiin ja sen jälkeen en ole juossut metriäkään. Torstaina oli pakko aloittaa juoskuharjoittelu. Jumpalle mennessäni kokeilin kevyesti juoksemista. Harjoittelu olikin sitten siinä!
Tänä vuonna olimme saaneet työporukasta kootuksi kaksi joukkuetta ja mukaan olimme saaneet jopa yhden miehen. Tämän takia juoksimme tänä vuonna eri sarjasssa kuin aikaisempina vuosina. Tässä vielä rauhallisin mielin lähtöpaikalla, Eurajoella.
 
Karhuviesti on nimensä mukaisesti viesti. Meidän työporukkamme on juossut aina Eurajoelta Poriin eli matkaa tulee reilut 30 kilometriä. Juoksuosuudet ovat 5,5 kilometristä 9 kilometriin.
 
Vaihtopaikat ovat 8-tien varrella, milloin missäkin. Tässä vaihto on juuri suoritettu ja ei kun menoksi...
 
Homma suoritettu ja seuraava on lähetetty matkaan. Juoksu kulki tasaisen tahmeasti, mutta ei sattunut mihinkään!
 
 


 
Karhu-hallilla molemmat joukkueet tulivat viiden minuutin sisällä maaliin ja uudessa sarjassa sijoitukset olivat ihan kelpot. JA mikä kaikkein hienointa aikamme parani jälleen viime vuodesta - kiitos uusille vahvistuksillemme!
 
 
 


Kun joukkueemme tulivat maaliin, oli aika avata kuohuvat ja kilistellä. 

Tässä koko "ryhmä rämä". Kuvasta puuttuu yksi juoksijamme, joka joutui lähtemään  oman juoksuosuutensa jälkeen jo seuraavaan paikkaan. Kivaa oli ja ensi vuonna mennään (ilmeisesti) taas!

Hyvä olon innoittamana ajattelin, että jos sitä jaksaisi taas aloittaa lenkkeilyn. Ettei tuo juoksutauko venyisi enää yhden vuoden mittaiseksi. Juoksukalusto (=lenkkitossut) vaatii vielä pientä päivitystä/uuden parin ostamista...jos vaikka sitten...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti