maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vielä vähän pääsiäistä


Meidän pääsiäinen sujui tänä(kin) vuonna rauhallisesti osittain mökillä ja osittain kotona kaupungissa. Tässä vähän tunnelmia lomasta muutamien kuvien myötä.
Sää oli erinomainen koko pääsiäsen ajan. Aurinko on paistanut joka päivä ja kevät on selvästi mennyt eteenpäin. Lumi ja jää tuntuu vielä piukasti pysyvän maassa. Tämä kuva on otettettu eräänä iltana, kun sumu hiipi pikku hiljaa saaristoon ja peitti hetken päästä koko maiseman.

Isäntä on viettänyt pääsiäsiäistä enemmänkin metsähommissa. Hän kuulemma rentoutuu, kun saa tehdä puuhommia oikein urakalla (!). Kävimme pojan kanssa välillä metsätyömaalla katsomassa, että kaikki on kunnossa...
Pääsihän se poikakin ajamaan mönkkärillä (Kuten huomata saattaa, pojalla ei ole kypärää, koska kokeili mönkkärillä ajoa vain pienen pätkän...) ja äitiä hirvitti!
Taitavasti poika osasi mönkkärillä ajaa. Meno oli rauhallista ja hallittua. Isäntä näytti edestä ajolinjaa.
 
 Iltaisin meillä on ollut UNO-pelikortit kovassa kulutuksessa.
 
Meidän perheen UNO-mestari taitaa olla kyllä tuo perheen nuorimmainen...
 
 
 

 
Pääsiäinen alkaa olla kohta takanapäin. Viikonlopun aikana siirryttiin kesäaikaan ja tänään on vielä aprillipäivä. Jospa se kevätkin alkaisi nyt tulla "rytinällä". Tänään tiedossa vielä pienimuotoinen urakka, kun pääsiäiskoristeet saa laittaa pois.
 
 
Ja huomenna jälleen tiedossa loman jälkeistä arkea.
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti