tiistai 24. maaliskuuta 2015

Himotuksen kohdeJos nyt saitaisi vettä tai olisi muuten märkää haluaisin ehdottomasti laittaa jalkaani tällaiset saappaat. Näin tämän saapasmainoksen jonkun blogiportaalin mainoksissa ja oli ihan heti "myyty" näille uusille Hai-versioille...

En ole koskaan omistanut HAI-saappaita (en edes silloin lapsena) ja nyt Nokian saappaat ovat uudistaneet Hai-saapasmallistoaan näillä matalavarsisilla Low-versioilla. Mukavana yllätyksenä on värillinen pohja. Näistä klassikkosaappaista taisi tulla nyt uusi klassikko.
 
 
 
 
Ongelmana tässä on vain se, että en osaa päättää minkäväriset haluaisin...ja nuo alkuperäisten saappaiden uudet väritkin ovat niin ihanat. Pitäisi nähdä nämä jossain "livenä", niin ostopäätöksen tekeminen voisi olla helpompaa. Ehkä.
 
 
Meillä tämä viikko menee jälleen teemalla "tullaan ja mennään". Pojan korvaoireilu on toistaiseksi muisto vain, onneksi. Tiistain jääkiekkotreenit jätettiin suosiolla väliin ja loppu viikko meneekin erinäisissä riennoissa. Perjantaina olenkin menossa äiti-mummin kanssa tyydyttämään kulttuurinälkää teatteriin... eli ohjelmaa on jälleen jokaiselle illalle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti