sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

MakukokeilujaTäällä mahatauti alkaa olla ohi, ainakin pojan osalta. Öinen oksentelu vei pojalta voimat kokonaan, päivällä nousi vielä hieman lämpöä, joten eilinen päivä oli minulla ns. hoivapäivä. Tänään pojan olotila näyttää kohentuneen huomattavasti, tosin tilannetta seurataan edelleen. Pahin taitaa olla kuitenkin jo takanapäin.Nyt odottelen täällä pelonsekaisin tuntein, milloin tauti iskee minuun. Olen yrittänyt psyykata itseäni maitohappobakteerituotteilla. Eilen otettiin pojan kanssa molemmat maitohappobakteeritabletti ja tänään maistoin viikolla ostamiani Smootie- juomaa.
 
 
 
 

 
 
 
Juotava jogurttijuomaahan tämä on ja melkoisen kallistakin. Pitäisi varmaan kokeilla tällaisten juomien tekemistä itse, tulisi varmasti halvemmaksi. Hienoa blenderiä tai tehosekoitinta meillä ei ole, mutta eiköhän näiden juomien tekeminen onnistu tavallisella sauvasekoittimellakin....surrrr...
 
  
 
 
Maistoin aamupalaksi mansikka- banaani smootieta ja se maistui ihan (yllätys, yllätys!) juotavalta mansikka- banaani jogurtilta. Jokapäiväiseen käyttöön en näitä aio ostaa, mutta tulipahan kokeiltua makua.
 
 
 
 
Koska täällä meni viikonlopun suunnitelmat lapsen sairastelun vuoksi jokseenkin uusiksi, mennään loppu viikonloppukin "fiilispohjalla". Taidanpa laittaa lenkkivaatteet päälle ja lähteä ulkoilemaan/juoksulenkille. Katostaan miltä maailma näyttää sen jälkeen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Ou nou! Luin vast nyt sun eilisen postauksen... Toivottavasti säästyt taudilta!
  Meillä ei kukaan muu saanut/ ole saanut oksennustautia, vaikka Allulla oli.
  Tää mun kuumetauti ollu kyllä melkee yhtä rasittava. Kolme päivää meni korkeassa kuumeessa. Tämä päivä ollu tähän mennes kuumeeton, et jos nyt alkais helppaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä ei kukaan säästynyt taudilta. Nyt taitaa olla jo takanapäin, mutta jäin tänään vielä kotiin keräämään voimia...huh, kamala tauti.

   Poista