tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tulppaaneista seuraavat


Tammikuussa tuli ostettua tämän vuoden ensimmäiset tulppaanit ja nyt maaliskuussa tuli hankittua elämäni ensimmäiset helmililjat.Näiden hoitamisesta en tiedä "höykäsen pölähtämää", mutta näyttävät olevan sipulikasveja. En tehnyt lainkaan mullansiirto-operaatiota, vaan laitoin ne muovipurkkeineen päivineen valkoiseen ruukkuun. Joku hortonomi voi tämän jälkeen ohjeistaa minua, miten näiden kanssa tulee toimia? Vettä olen muistanut näille jo antaa, mutta tarvitseeko nämä myös lisämultaa?
 
 

Asettelin ruukkuun myös vähän heinää peittämään sipulit, vaikka ei niitä välttämättä olisi tarvinnut piilottaa ollenkaan. Kunhan nyt kokeilin.
 


Pitäisi vain useammin ostaa (eläviä) kukkia kotiin. Meidän lähikaupassa on ihan mukava valikoima kukkia, mutta jostain kumman syytä ne jäävät usein vain ostamatta. Näistäkin liljoista saa sen "pienen suuren ilon" arkeen. Vai mitä mieltä olette?
 
 
 
Toistaiseksi laitan kevättä hyvin maltillisesti. Tällä sisällä kevään saapuminen rajoittuu näihin kukkasiin. Ulkona en ole ehtinyt kajoamaan pihaistutuksiin ollenkaan. Pulkat ja muut "lumivekottimet" saavat vielä olla hetken. Taidan odotella lämpimämpiä ja aurinkoisempia päiviä. Ja keväistä inspiraatiokohtausta.
 
 
 
  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti