maanantai 9. maaliskuuta 2015

Yllätyskukkia

 
 
Sain naistenpäivän kunniaksi tulppaaneja. Varmuuden vuoksi jo viime torstaina. Tai niin ainakin luulin.
 
 
 
 
 
Mies oli ostanut kaksi eri väristä kimppua ja niistä tuli oikein keväinen ja värikäs "asetelma" ruokahuoneen pöydälle.
 
   

 
 
Meillä naistenpäivää vietettiin sunnuntaina koko perheen voimin Turussa. Pojalla on kolmen jääkiekkopelin päivä ja lähdimme sinne tietenkin kannustamaan. Reissu oli ottelujen puolesta hyvä koko joukkueelle (12 ottelusta tuli yksi häviö, kolme tasapeliä ja kahdeksan voittoa) ja pojat taisivat itsekin olla päivään tyytyväisiä! 
 
 

 
 
Viikonloppu meni kaiken puolin rauhallisesti. Migreenisärky on enää muisto vain ja tämä nainen on toipunut entiselleen. Lauantaina ohjelmassa oli koko talon siivousta ja lattarijumppaa mukavassa naisseurassa. Poika kävi isoveljensä perheen kanssa Turussa jossain peuhupaikassa ja kotiutui reissultaan vasta ilta myöhään. Väsyneenä ja perin tyytyväisenä.
 
 
  
 
 
 
Ja lisää kukkia. Eilen sain vielä lisää kukkia. naistenpäivän kunniaksi, tietenkin! Tulppaanikimppu olikin siis vain "hämäystä". Kimpussa on arvatenkin lempikukkaani Gerberaa. Kyllä tuo mies osaa yllättää!
 


 
 
 
Aion nauttia tästä kukkaloistosta mahdollisimman pitkään. Tulppaanit näyttävät jo vähän nuupahtaneilta, mutta tämä kimppu olkoon ilonani vielä tämän viikon.On ihanaa olla nainen...ja ihan joka päivä!!!
 
 
 
 
 
Tällä viikolla meikäläisellä tiedossa muutamana päivänä hieman pitempiä työpäiviä. Oman työn lisäksi tälle viikolle on tullut pari muuta extrahommaa. Katsotaan, miten tänne blogin puolelle ehdin. Tämäkin postaus tulee ajoitettuna...  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti