keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Ohjelmoitu viikko ja priorisoimista...


Jälleen voin todeta, että tähän viikkoon mahtuu ohjelmaa ihan kiitettävästi. Ei niinkään, että itselläni olisi ohjelmaa, vaan tuolla perheen nuorimmaisella. Harrastukset ovat onneksi säännölliset, joten niihin osaa jo varautua, mutta tämän lisäksi "kaverikuviot" vaativat aina välillä säätämistä/ aikatauluttamista...Tällä viikolla maanantaina oli jo yhdet kaverisynttärit ja tiistaina oli jääkiekkoharjoitukset. Tänään keskiviikkona poika käy pelaamassa "höntsysalibandyä", johon hänet ja kaverit kuskataan, kuka vanhemmista aina ehtiikään kuskaamaan. Torstai menee vaihteeksi jäähallilla ja perjantaina ei vielä olekaan mitään ohjelmaa. Sekin taitaa mennä kaveriporukassa Pleikkaria pelaten joko meillä tai naapurissa.


Lauantaina on tiedossa (kirjaimellisesti) koko päivä jäähallilla, sillä pojan jääkiekkojoukkue järjestää ison turnauksen. Pelit alkavat jo klo 9.00 ja viimeiset finaalit loppuvat klo 19.00. Poika pelaa ainakin kolme peliä ja jatko riippuu pelatuista peleistä. Me vanhemmat vietämme päivän grillin vieressä makkaroita paistellen ja toivottavasti menestyksekkäästi niitä myös myyden. Sunnuntain voi pyhittää todellakin lepopäiväksi.
 
 
 

Tällaista haipakkaa meillä. Onneksi isäntä on tällä viikolla vähän paremmin paikkakunnalla, joten lapsen kuskaaminen ei välttämättä ole joka kerta minun kontollani. Jossain välissä yritän sinnikkäästi käydä liikkumassa ja tehdä niitä kotitöitäkin. Nyt tarvitaan sitä kuuluisaa asioiden priorisoimista. Yritin laittaa tämän viikon aikatauluja hienosti tietokoneen kalenteriin, mutta en ole ihan varma sen toimivuudesta. Perinteinen kalenteri taitaa olla sittenkin paremmin meikäläisen hallinnassa... ja hallittavissa. ;)
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti