keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Metsämiehen kotona...


ovat lakanatkin "teeman mukaiset". Ostin tämän ihanan peura -aiheisen lakana ja tyynyliina-setin Hobby Hallista muutama viikko sitten.

Kuvastossa tätä myydään porona, mutta metsämieheni mukaan kuvan eläin on peura...tai sitten mieheni on metsästänyt näillä leveysasteilla harvinaisempaa eläintä...


 

Tähän settiin kuuluuu siis yksi lakana ja tyynyliina. Kangas on miellyttävän tuntuista puuvilla ja hintakaan ei hirvittänyt... (vaikkei olekaan hirven kuva, HEH,HEH...!). Minun piti vaihtaa nämä jo poikamme sänkyyn viime viikonloppuna, mutta kuinka ollakaan tämä(kin) homma jäi tekemättä.

Olen jotenkin tykästynyt näihin isokokoisiin eläinprintteihin, joita näkee monissa blogeissa esiteltävän. Tuleepahan luonto lähelle kaupunkilaisia, ainakin jollain tasolla.

Meillä tätä "eläinmaailmaa" on täällä kotona vähän joka muodossa; seinällä (täytettynä päinä), lattialla (taljana), lakanoissa (kuvina) ja ruokana pakkasessa. Sisustaminen on välillä tässä huushollissa haastavaa, kun mies haluaisi kaiken tuoda paraatipaikalle (=olohuoneeseen) ja minä yritän välttää "luonnontieteellisen museon" vaikutelmaa. Kompromisseja tehdään puolin jos toisin ja toistaisksi olemme välttyneet suuremmilta  näkemyskiistoilta. Ja onneksi mies ei ole ainakaan vielä ampunut norsua, virtahepoa tai kirahvia...seeprannahan voisin kyllä ottaa olohuoneen lattialle.

Syksy (ja osa talveakin) menee meillä metsästyksen ehdoilla. Tämä on meillä jo niin "normaalia", että en oikein osaa ajatella enää muunlaistakaan elämää. Melkeinpä joka päivä syödään jotain riistaa jossain muodossa ja en kyllä valita yhtään! Pakastimet on näin syksyisin täynnä jos jonkilaista eläintä eli ei meistä ainakaan vielä kasvissyöjiä tule.

Näissä eläimellisissä tunnelmissa jatketaan kohti loppuviikkoa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti