torstai 29. marraskuuta 2012

Joulunodotus voi alkaa!


Meillä joulunodotus voi alkaa. Tämän vuoden joulukalenteri tuli ostettua lapselle eilen,  pienen metsästyksen jälkeen. Ensimmäisestä kaupasta se oli loppu ja toiveikkaana suuntasimme pojan kanssa viereiseen markettiin. Siellä meitä (onneksi!) onnisti.Viime vuonna tuli ostettua ensimmäinen Lego-joulukalenteri ja hyvissä ajoin poika ilmoitti haluavansa tämän kaleterin tänä vuonna. Muistan joskus ammoisina aikoina haaveilleeni, että tekisin lapselleni ihan oman tavarakalenterin, mutta onneksi hän on tyytyväinen tähän versioon. Hän ei ole tavarakalenteria pyytänyt enkä minä ole (laiskuuttani/ saamattomuuttani) sellaista ehdottanut...valtakunnassa kaikki siis hyvin.
Tänään poika kävi parturissa ja hän sai sieltä mukavan yllätyksen, suklaakalenterin! Vaihtoehoja olisi ollut useampikin, mutta hän halusi ehdottomasti tämän Spiderman-kuvalla varustetun kalenterin... (NIIN jouluinen ETTÄ!?)

Viikonloppuna alkaa sitten tämä "kalenterirumba". Arkiaamuisin täytyy ruveta vissiin herättämään poikaa aikaisemmin, että hän ehtii kaikki kalenterit käydä läpi. Tosin muistelisin, että viime vuonna tässä herättämisessä ei ollut minkäänlaista ongelmaa...jostain syystä ;)

Ja huomenna TAAS perjantai! Tiedossa tonttuilua/ pikku joulua sekä töissä että eskarissa...TIP, TIP, TAP!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti