maanantai 12. marraskuuta 2012

Sukkatehtailua

Nyt kun sain  työasioita vähän pois päiväjärjestyksestä, on minulla taas iltaisin aikaa tehdä ihan omia "vapaaehtoisia" juttuja. Siksi aloitinkin tänään villasukkien tekemisen, pitkän tauon jälkeen.
Langat ovat odottaneet "luojaansa", sillä aika ja jaksaminen on ollut vähän tiukilla... 

"Sini-siskonen" on pyytänyt lyhytvartisia sukkia ja näistä pitäsi nyt sitten tulla sellaiset. Poika haluaisi myös uudet sukat, joten sukkatehtailu on virallisesti avattu tänään.


Tässä iltavalaistuksessa on hyvin mielenkiintoista neuloa mustalla langalla. Ajattelin jo hetken, että haen jostain kodin kätköistä otsalampun, on meinaan sen verran pimeätä. Kaikesta huolimatta tuntuu vaihteeksi tosi mukavalta tehdä näitä D.I.Y-juttuja...ennen joulukiireiden alkamista...


Ja tähän loppuun pieni arvoitus. Tiedätkö, mikä tämä on?


No, tietenkin piparitalon muotti. Löysin (tai siis ostin) tälläisen viimeiseltä Prisman reissulta ja ajattelin kokeilla piparitalon tekemistä tänä vuonna. Voi olla, että lopputulos tullaan näkemään myös täällä julkisuudessa. Katsotaan, katsotaan.Marraskuun pimeässä illassa haluan toivottaa kaikille oikein  mukavaa alkanutta viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti