tiistai 27. marraskuuta 2012

Tiistaita vain!

Alkuviikosta on ollut jälleen tohinaa. Eilen kävimme pojan kanssa kääntymässä kotona, jonka jälkeen lähdimme "Hömppis"-tapaamiseen (se äiti-lapsi porukka). Siellä vierähti mukavasti koko ilta ja kun tulimme kotiin olikin jo iltatoimien vuoro. Se maanantai meni siinä.

Tänään töissä on ollut ihan tavallinen päivä, ei siis sen suurempaa dramatiikkaa. Töistä lähdettyäni kävin pikaisesti kirjastosta hakemassa materiaalia huomista koulupäivää varten. Sieltä hakemaan lasta eskarista ja kaupan kautta kotiin. Pyykkikone päälle, päivän postin katsastaminen pikaisesti ja pieni siivouskierros kotona. Tein "kevyen keskilattiasiivouksen" koko huushollissa ja tulipa samalla imuroitua saunakin. Siivoussessioon kuului myös lasipintojen pyyhintä; pieniä ja vähän isompia sormenjälkiä oli vähän joka puolella.

Kello viiteen mennessä olin saanut jo aika paljon aikaiseksi. Seuraavaksi ohjelmassa olikin syöminen. Ruokalista oli tänään pikaruokapainotteinen eli ranskalaiset ja nakit uuniin. Hyvin maistui kaikille...

Siivousurakan päätteeksi virittelin kynttilöitä joka puolelle taloa...
Tämä kuusi-kynttelikkö on mieheni (!) ostama muutaman joulun takaa.

Sen paikaksi on vakiintunut takan reuna.

Kaivoin kynttelikön viime viikolla esille, mutta vasta muutaman iltana olen ehtinyt polttaa siinä tuikkuja.

Miehen ostamaksi sisustusostoksesksi se ihan hyvä. Mies muisteli, että en olisi aluksi oikein välittänyt koko "härpäkkeestä". En voinut väittää vastaankaan, mutta tällä hetkellä se on minusta ihan kaunis koriste...("Sikses", sanoi raumlaine)


Nyt kun olen riehunut talossa turbovaihteella taidankin nauttia kynttilän valosta ja mukillisesta kuumaa glögiä... 
 
 ...ja onhan minulla muutama lehtikin ilmestynyt luettavaksi...


Loppu ilta menee oikein mukavasti rentoutuen ja mielestäni olen sen myös ansainnut!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti