torstai 22. marraskuuta 2012

Viikon pikapäivitys

Jälleen mennään sellaisella vauhdilla, että ei meinaa itsekään pysyä perässä. Tämä viikko on ollut jälleen enemmän ja vähemmän kiireinen. Töissä on ollut tasaista haipakkaa ja iltaisinkin on riittänyt ohjelmaa.

Eilen, keskiviikkona, kävimme lapseni kanssa "Iirolandiassa". Tämä on paikallisen jalkapalloseuran ylläpitämä joka keskiviikon liikuntatapahtuma ns. talviharjoitteluhallissa.


 
 
Alueelle on pieni sisäänpääsymaksu ja paikalla saa olla rajattomasti sulkemisaikaan asti. Toiminta on suunniteltu 0-11 vuotiaille.
 
 


 
Paikalla on erilaisia liikunta- ja toimintapisteitä, joissa lapset saavat vapaasti touhuta ja temmeltää.


 
 
Poika kokeili eilen ainakin koripalloa, sählyä, jalkapalloa, lentopalloa ilmapallon kanssa ja "turvatyynypainia".
 
 Illan ohjelmaan kuuluu myös juomatauon pitäminen...tietenkin. Hallilla ilta sujuu nopeasti ja siellä on aina tosi hauskaa. Olemme käyneet syksyn aikana tapahtumassa melkein joka viikko ja tämän jälkeen on mukava käydä vielä kotona saunomassa.

Tänään on sitten minun vuoroni päästä liikkumaan eli tänään on vielä tiedossa Latinos-tunti. Pömppö-projektin jatkuu siis vaihteeksi vähän tanssillisimmissa merkeissä.
Ja jos vaikka vielä ehtisi lukaista näitä lukemattomia lehtiä...
 
 
 
Huomennna tiedossa pikkujoulu työkavereiden kanssa, joten palailen näille sivuille aikaisintaan lauantaina...ellen sitten pode jonkinasteista "juhlaväsymystä"...
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti