keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pientä haipakkaa

Tänään tälläinen lyhyt päivitys, on sen verran ollut pientä haipakkaa alkuviikko. Maanantaina tuli tehtyä hieman pidempi työpäivä ja eilen tiistaina olin vasta ilta kuudelta kotona. Mihinkään en osannut/jaksanut enää oikein tarttua ja loppu ilta menikin enemmän tai vähemmän "zombina".

Ja jos ihan totta puhutaan, niin eilisen saunan jälkeen silmäilin yhtä musiikkikasvatuksen kirjaa palauttaakseni mieleen musiikkijuttuja. Taitaa tämä olla jo vähän "työnarkomanian" puolella, mutta kun pidän edellen työstäni kuin "hullu puurosta". Haluan edellen kehittää itseäni ja ammattitaitoani...hullu, mikä hullu!

Tänään yritin kotiutua suht ajoissa kotiin. Pikainen käynti kaupassa ja ruoan laittoa, sillä meille tuli "pikkuväki" alias "termiitit" alku illaksi hoitoon. Ilta meni mukavasti leikkiessä mm. autovarikkoa ja postileikkiä. Eikä minun tarvinnut kuvitellakkaan tekeväni työjuttuja...oli  sen verran vauhdikasta menoa.

Kun pienimmät lähtivät, menimme saunaan ja nyt täällä on jo todella rauhallista ja hiljaista. Poika nukkuu jo yöunia ja minä ehdin tehdä pikaisesti huomisia tuntivalmisteluja. Mies katsoo uutisia ja minä yritän ehtiä lukea vielä blogilistaani läpi (tämän jälkeen).

Tänään bongasin oudon valoilmiön taivaalla, kun tulimme pojan kanssa kotiin. Marraskuussa aurinko on sen verran harvinainen näky, että ikuistin sen pikkueteisen seinästä.

Haipakkaa on siis ollut, mutta ei tämäkään enää ole mitään uutta. Kaikkeen tottuu.

Mutta nyt niiden muiden blogien kimppuun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti