lauantai 3. marraskuuta 2012

Pientä säätämistä kotona

 
Pyhäinpäivän vietto on sujunut rauhallisissa merkeissä täällä kotona.
 
 


Aamupäivän olen puuhastellut kaikenlaista pientä, mm. vaihdoin ruokapöytään puhtaan kaitaliinan...
 
 


...niinkin värikkään kuin mustan!

Keittiössä minua on jo pitkään häirinneet meidän perheen vitamiinipurkit -ja purnukat. Kähjäsin vähän laatikoita ja löysin alumiinisen kakkuvuoan...
 Vuoka sai uuden tehtävän keittiön sivupöydältä. On ainakin vähän siistimpää. Minä kun tykkään pitää keittiön työtasot mahdollisimman "tavarattomana".
 

 
Siinä ovat vitamiinit ja kalamaksaöljykapselit sulassa sovussa yhden maitohampaan kanssa.
 
 
 


Siirtelin ja ripustelin lyhtyjä eri puolelle taloa vähän uusiin paikkoihin. (Enteilen jo vähän joulua...)
 
Seuraavaksi innostuin siivoamaan mauste-ja kuiva-ainekaapin. Tavaraa lähti roskikseen ison muovipussin verran, vanhaa ja tosi vanhaa tavaraa. Nyt mahtui kapselikeittimen kapselitkin kaappiin sisälle. Aikaisemmin nämä laatikot olivat olleet nätisti pinossa keittiön työtasolla, mistä en ole niin kauheasti tykännyt. Tämän projektin myötä tuli siivottua kaapit vähän perusteellisemmin.

Iltapäivällä käytiin kahvittelemassa äiti-mummilla ja tulimme sieltä n. tunti sitten kotiin. Tarkoitus olisi edellen viettää rauhallinen pyhäpäivä. Olen jo sytytellyt kynttilöitä sinne sun tänne. Ajattelin vain nauttia tästä tunnelmasta ja ehkä lämmitän vähän glögiä. Pojan kanssa käydään vielä illemmalla saunassa, mutta siinä tämän päivän ohjelma sitten onkin.

Näiden kuvien myötä hiljennymme muistelemaan kaikkia niitä rakkaita, jotka eivät ole enää kanssamme...

 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti