lauantai 8. maaliskuuta 2014

Aamukävelyllä


Tänään lähdimme aamukävelylle koko perheen voimin. Poika aloitti kevään pyöräilykauden ja me vanhemmat tyydyimme kuluttamaan kengänpohjia.
 
Pitkästä aikaa aurinkokin näyttäytyi. Viime yönä täällä oli varsinainen kevätmyräkkä; tuuli ja satoi vettä aika tavalla. Aamulla myrskystä ei ollut enää tietoakaan ja aamulenkin sai tehdä kauniissa kevätsäässä.
  


Jää peittää vielä merenlahtea, mutta on vain ajan kysymys, milloin ne lähtevät. Jotenkin sitä toivookin, että kevät tulisi tänä vuonna kertaheitolla.
 
 
 
 
Tänään on jo paljon ehditty. Aamulenkin jälkeen lähdimme jäähallille jännittämään pojan peliä (voitto tuli ja poika oli maalissa!) ja nyt ollaan kotona hetken aikaa. Naistenpäivän kunniaksi mies on luvannut viedä minut illalla ulos syömään (= hirvipeijaisiin) ja se sopii kyllä minulle oikein hyvin. Minulla oli mennyt päivämäärät hieman sekaisin ja itse olin mennossa peijaisiin vasta kahden viikon päästä. Onneksi mies alkoi eilen puhumaan asiasta, joten ehdin järjestelemään pojalle yökyläpaikan mummilaan. Illan vaatetuksesta ei ole vielä tietoakaan, mutta tähän hätään en lähde enää mitään uutta hankkimaan. Eiköhän tuolta vaatekaapista jotain löydy. Vanhoilla mennään.
 
 
Ei tässä tämän kummempaa. Minä taidan mennä ottamaan pienet kauneusunet...varmuuden vuoksi :)
 
 
 
Aurinkoista ja mukavaa lauantaita kaikille!
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin ihana ilma et tämmösiä päiviä lisää!! :) Piristää aamust asti eri tavalla ku arska paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä. Mieliala kohentuu kummasti... Terkkuja vaan sinne Lapin perukoille :)

      Poista