tiistai 4. maaliskuuta 2014

Herkkuhetki


Tänään on vietetty laskiaistiistaita ei niin perinteisessä talvisäässä. Meillä oli töissä suunniteltu ulkoilupäivä ja tänään sainkin olla pienen ryhmän kanssa pari tuntia metsäretkellä. Kiikarit kaulassa olimme kuin parempiakin lintubongareita ja reissussa tuli bongattua ainakin tyhjiä linnunpönttöjä. Ruokana oli laskiaistiistaiseen tapaan hernekeittoa ja jälkiruoaksi pannukakkua hillon kanssa.

 
Tänään työpäiväni oli poikkeuksellisesti lyhyempi ja hain pojan iltapäiväkerhosta aikaisemmin. Kävimme kirjastossa hakemassa hänelle oman kirjastokortin ja tietenkin hänen piti päästä lainaamaan myös kirjoja. Sen jälkeen suuntasimme kotiin ja päiväkahville, sillä siellä meitä odotti herkkuhetki.
 
 
 
 Olin eilen ostanut lähikaupastastamme laskiaispullia ja nyt oli meidän vuoro päästä syömään näitä herkkuja. Isäntä oli ottanut varaslähdön jo eilen. Kylläpä maistui hyvälle!
Laskiaistiistai on sujunut täällä kotona hyvinkin rauhallisesti. Ilmeisesti "ulkoilmamyrkytyksen" saaneena vetaisin pienet (tunnin mittaiset) päiväunet! Illalla ajattelin mennä vielä kävelylenkille ja silmäillä tänään postista tulleita sisustuslehtiä. Mukavaa "laskiaislekottelua" siis tiedossa...

Huomenna onkin jo keskiviikko eli tässä vaiheessa voi todeta, että viikko on jo hyvässä mallissa. Huomisen jälkeen ylihuomenna onkin taas perjantai :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti