tiistai 11. maaliskuuta 2014

Jotain kivaa odotettavissa


Olemme tässä jo jonkin aikaa pähkäilleet kesälomareissumme kohdetta. Miehellä on vielä lomapäiviä käyttämättä, joten matkan ajankohta ja kohde piti päättää. Halusimme tietenkin johonkin lämpimään, Suomen kesä kun on aina vähän arvaamaton.
 
 
 
Mies halusi ehdottomasti paikkaan, missä voisi nautiskella koko viikon "mereneläviä". Poika halusi paikkaan, jossa olisi uima-allas mielellään vesiliukumäellä varustettuna  ja minä halusin mahdollisimman lyhyen lentomatkan päähän. Muutamia kohteita netissä surffatessamme päädyimme lopulta Kreetan saarelle.
 
 
 Minä olen lomaillut kyseisellä saarellä 80-luvun lopulla ja ainakin silloin siellä oli mukavaa; lämmintä riitti, oleminen oli suhteellisen edullista ja ihmiset olivat ystävällisiä.Tai sitten aika kultaa muistot. Mies ei ole koskaan käynyt tässä maassa, joten päätöksen tekeminen oli suhteellisen helppoa. Matka varattiin sunnuntaina ja tämä kevät menee varmasti nopeasti, kun on jotain kivaa odotettavissa...
 
 
 
(Tämän bloggauksen kuvat on kopioitu suoraan Kreeta pieni matkaopas -sivuilta ja olen hieman muokannut myös näitä alkuperäisistä kuvista. Siksi kuvien laatu on hieman heikohko, mutta tunnelma välittyy varmasti näistä.)
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Oi Kreeta onkin ihana matkakohde! Mullakin tosin on vähän aikaa kun siellä olen ollut, 90-luvun puolivälissä. Mutta sen mitä muistan niin ruoka oli tosi hyvää, kreikkalaiset ystävällisiä ja LÄMPÖÄ RIITTÄÄ <3
  Mekin ollaan katsottu jotain matkaa kesäksi mutta ei uskalla varata näin ajoissa sattuneesta syystä. ;)
  Kyl nyt jaksaa pusertaa loppukevään töissä!

  VastaaPoista
 2. Juu, matkakohde tuntuu just nyt passelilta. Poika ei vain millään malttaisi enää odottaa ja lähtöön on kuitenkin ihan reippaasti aikaa. Positiivisella energialla pusketaan vain eteenpäin!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olimme Kreetalla toissa huhtikuussa. Turistikausi oli alkamassa viikon- kahden päästä, joten oli sopivan rauhallista meille. Hyvää ruokaa, upeita maisemia, jos tykkää uida ja samalla katsella vuoria,joilla näkyi vielä lunta! Hanian vanha kaupunki oli mielenkiintoinen ja sokkeloinen, mutta mikäs on pärjätessä kun omistaa sisäisen navigaattorin:)

   Poista
  2. Minä olen kanssa ajatellut, että meidän loman aikoihin siellä voisi vielä olla suhteellisen rauhallista. Omat Kreetan muistot ovat myös hyviä, vaikka ovatkin jo 25 vuoden takaiset....vaikka tuntuukin, että just mä siellä olin...;) T: Satu

   Poista