lauantai 1. maaliskuuta 2014

Ei mitään uutta sisutusrintamalla


Se olisi sitten maaliskuu ja kevät! Tänään täällä oli havaittavissa pienimuotoista auringonpaistetta ja olisi voinut luulla, että on jopa huhtikuu. Vähän vaisua on tämä kodin sisutaminen tällä hetkellä. Olen katsellut kodin nurkkia vähän sillä silmällä, että jotain pientä pitäisi tehdä. Mutta jonkinlainen horrostila jatkuu edelleen...
 
 
Koska muutokset ovat olleet olemattomat, ei täällä uutta kuvattavaakaan oikein ole. Suunnitteilla oleva kirjahyllyprojektini odottaa myös toteutumista, mutta vielä mennään näillä tikapuuhyllyillä.
 
 
 
 


 
Itseni tuntien en ole kiinnittänyt näitä mitenkään, vaan ne nojaavat omalla painollaan seinään. Meillä on näitä hyllyjä kaksi kappaletta ja ne ovat osoittautuneet oikein hyviksi ostoksiksi. Voi olla, että jonain päivänä näiden paikalla on kuitenkin jotain ihan muuta.En ole tainutkaan esitellä erästä sisutushankintaani n.vuoden takaa. Löysin Askosta tälläisen lokerikon, joka oli ihan pakko ostaa. Tälle ostokselle ei ollut muuta perustetta kuin että, se oli kivan näköinen. Noh, Peruste sekin :)
 
 
 

 
Tänä päivänä(kään) sille ei ole löytynyt mitään järkevää "funktiota". Siinä voisi säilyttää vaikka mitä "tilpehööriä", mutta meillä se on saanut olla tyhjänä... ihan vain kirjahyllynkoristeena.
 
 
 
Tämä päivä on on mennyt perinteisissä merkeissä jäähallilla. Vähän aikaa sitten vei pojan mummille yökylään ja kohta valmistaudemme miehen saunomiseen ja Putouksen finaalin katsomiseen. Vähän on sellainen "laimea" olotila. Johtuneeko viime viikon sairastelusta vai mistä, mutta joku energiapläjäys pitäisi saada...
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti