lauantai 15. maaliskuuta 2014

Pientä (keltaista) piristystä olohuoneeseen


Kuluneella viikolla sain hyvän syyn tehdä hieman perusteellisemman siivouksen talossa, sillä torstaina meille oli tulossa "hömppisläisiä" kylään. Edellisestä viikkosiivouksesta olikin kulunut luvattoman paljon aikaa, sillä taannoinen sairastuminen oli vienyt siivousvoimat... ja - halut.


Siivousinnostuksissani vaihdoin myös talvisemmat tekstiilit keväisempiin ja yleisilme muuttui heti.
 
Olin viime syksyn ja talven aikana ostanut kotiin keltaisia tyynynpäällisiä ja tuon torkkupeiton. Nyt oli niiden aika tulla esiin ja tuoda hieman piristystä tähän musta-valko-harmaaseen sisustukseemme.
 
 
 
 
Lintuaiheiset tyynynpäälliset ovat Pentikin Sademetsä mallistoa viime kesältä (tai syksyltä). Talven alennusmyynneistä löysin vielä samanlaisen pöytäliinan, mutta se saa luvan odottaa pääsiäiseen. Yksivärisen keltaisen taisin ostaa myös Pentikin myymälästä. Vähitellen näitä keltaisia juttuja on alkanut kerääntyä meille.
 
 
 

Torkkupeitto on H & M Home mallistosta ja tuo etualalla oleva harmaa tyyny on ihan omin käsin väkerretty...
 


 
Jälleen kerran tuli todistettua, että melko pienilläkin jutuilla sisustukseen saa muutosta, varsinkin kun muu sisustus on sitä "hajutonta-mautonta"- tyyliä. Kevätinspiksestä ei ollut oikein vieläkään tietoa, mutta tulipahan tämäkin homma tehtyä. Tai oli ainakin jonkinmoinen kevätsiivouksen aloitus...
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti