sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

"Veräjänvartija"


Meillä kiekkokausi alkaa olla lopuillaan. Pojalla on vielä muutamat harjoitukset ja pelit. Kauden päätteksi on vielä yksi vähän isompi turnaus ja sitten tämä jääkiekkokausi olisi paketissa. Tänään oli pojan vuoro pukea maalivahdin varusteet päälle. Toisen kerran tämän kauden aikana... 
 
Varusteet ovat melko massiiviset ja pukemisjärjestyskin poikkeaa jonkin verran kenttäpelaajan varusteista. Minä sain kunnian olla taas "hovipukijana" ja hiki siinä hommassa tulee. On tarroja, remmejä ja rensseleitä...melkoista virittämistä, mutta saatiin kuin saatiinkin ne ihan oikein(päin)  päälle!
 
 
 
Eteisessä piti vähän kuivaharjoitella torjuntoja ja kokeilla polvisuojusten eli patjojen kireyttä. Ja hyvin se hanskakäsikin heilahti!
 
 
 
Maalivahdin homma ei kuulu pojan suosikkirooliin, mutta jokaisen joukkueen jäsenen kuuluu kokeilla maalivahtina olemista 1-2 kertaa kaudessa, sisältäen muutamat viikkoharjoitukset ja sen päätteeksi aina peli. Sen jälkeen vuoro siirtyy taas seuraavalle. Ihan hyvä systeemi minun mielestäni. Tänään harjoituksien jälkeen hallilta kotiutui ihan tyytyväinen ja hikinen pikkumies...
 
 
 
 
Kiekkokausi päättyy siis maaliskuussa ja huhtikuussa meillä ei harrasteta mitään. Joku voi tässä kohtaa kuulla pienen riemunkiljahduksen ja helpotuksen huokauksen meikäläisen suusta. Pieni harrastustauko voi olla ihan hyväkin, sillä jääkiekkotreenit sitouttavat jonkin verrankin meidän menojamme harjoituskauden aikana, ainakin toisen vanhemman osalta (eli yleensä äidin!).
 
Toukokuussa vaihtuu urheilulaji eli silloin alkaa jälleen jalkapallo. Onneksi harjoituksia ja pelejä on vain yksi viikossa (=siis kaksi menoa viikossa) ja nekin ovat sopivasti viikolla. Juhannusviikosta alkaa vielä kesätauko eli kesällä voi ihan oikeastikin lomailla. Tosin mainittakoon vielä, että tänään ilmoitin pojan kesäkuun alussa järjestettävään nelipäiväiseen jääkiekkoleiriin eli kyllä meillä kiekkoillaan vähän kesälläkin...ettei ihan pääsisi taidot ruostumaan.
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti