keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Keltaista kehiin!


Se kauan kaipamani kevätfiilis alkaa vähitellen hiipiä mielentilaani. Olen odotellut takatalven tuloa tänne meidän leveysasteille, mutta tänään(kin) saimme nauttia aurinkoisesta ja lämpimästä kelistä.

Eilen sain päähänpiston, että minun pitää saada keltainen huvi. Selasin jo illalla huivitarjontaa eri nettikaupoissa, mutta tarjonta oli hieman heikkoa juuri tuon värin takia. Tänään käväisin Lindexilta. Siellä roikkui yksi vaivainen keltainen huivi, mutta se riitti minulle. Siispä kassan kautta ja kotiin. 
 
 
Ostokseni innoittamana kokeilin huivia päivän asuni kanssa. En ole mikään asustehuivien käyttäjä ja tälläinen pukeutumistyyli on hieman vierasta minulle. Ajattelinkin käyttää tätä ensin muutaman (mustan!) ulkotakin kanssa väriä antamaan ja ehkä joskus innostun kietaisemaan tämän kaulaani myös sisävaatetuksen piristykseksi.


Sävy ei ole ihan puhtaan keltainen, vaan se taittuu ehkä hieman sinapin keltaiseen...vai olisiko tuo kenties ehkä enemmän sahramin keltainen. Niin tai näin vaatekaappini sai kertaheitolla aurinkoista väriä.Ja toivottavasti tästä saisi myös hieman energiaa myös itselleni. Meikäläinen näyttää työpäivän jälkeen jokseenkin nuutuneelta eikä tuo kuvankäsittelykään ihan ihmeitä pysty tekemään! :) Sumeat on kuvat, mutta niin on kohdekin!!!


Näiden epämääräisten otosten jälkeen aloin valmistautua illan siivousurakkaan ja lähetin miehen pojan jääkiekkoharjoituksiin "jaloista pois". Taisin minä siinä hieman jo innostua sisustamaankin, mutta tästä sitten myöhemmin kuvien kanssa eli seuraavaksi todennäköisesti jotain sisutusjuttuja.Tähän loppuun vielä ajatus kirjasta, jonka sain joululahjaksi rakkaalta siskoltani. Pieneen kirjaseen on koottu positiivinen ajatus vuoden jokaiselle viikolle ja tässä tämän viikon ajatus:"Monet ihmiset jäävät onnesta osattomiksi: eivät siksi, etteivätkö he löytäisi sitä, vaan siksi, että he eivät pysähdy nauttimaan siitä."
 
-  William Feather -
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti