tiistai 11. helmikuuta 2014

Jotain pientä


Koska täällä kotona ei sisustuksessa tapahdu tällä hetkellä juurikaan mitään, täytynee iloita tälläisistä pienistä asioista.


Isäntä oli työmatkallaan poikennut Claes Ohlssonin liikkeessä jä ostanut sieltä taulupidikkeen... tai mikä tämä härveli nyt onkaan?
 


Tämä oli ollut edullinen (ja mielestäni ihan hyvännäköinen), siksi ihmettelinkin, miksei hän ollut ostanut näitä enempää, jos kerran halvalla sai...? Tässä kohdassa miesten ja naisten logiikka eivät enää kohdanneet ;)
 
 
Keittiön sivupöydälle sovittelin tähän keittokirjaa ja hyvin se näyttää siihen sopivan. Pidike on  menossa isännän "lataamoon" pitelemään joululahjaksi saamaansa kuvakirjaa esillä. Alakerran lataamo voisi olla kohta sellaisessa kuvauskunnossa, että voisin ottaa sieltä muutaman kuvan näytille myös tänne bogin puolelle. Kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Suurempien sisutusjuttujen toteuttaminen antaa nyt odottaa itseään. Tyydytään nyt toteuttamaan vähän pienempiä. Tänään sain vihdoin ja viimein imuroitua huoneet sekä vähän pyyhittyä pölyjä. Nyt on olo tyytyväinen, kun on jälleen siistiä...hetken aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti