keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Nettiostos


En juurikaan harrasta nettiostamista. Muutamia sisustutavaroita ja yhden mekon olen ostanut netin kautta, jos IKEAn tavaroita ei lasketa (ja niitähän ei lasketa). Ongelmana olen pitänyt sitä, etten pääse näkemään, tunnustelemaan tai kokeilemaan tavaraa, vaan joudun tekemään ostopäätöksen ns. mutu- tuntumalla. Epäsopivan tavaran tai vaatteen palauttamisen näen jo ylimääräisenä vähtinä, kun taas kaupassa teen ostopäätöksen periaatteessa heti.


Nyt olen kuitenkin tehnyt poikkeuksen. Olen tässä jo muutaman hetken etsiskellyt oman kaupungin kenkäliikkeistä sopivia talvikenkiä tietyillä kriteereillä. Tuloksetta. En hae hienoja talvisaapikkaita enkä vaelluskenkä-tyyppisiä, vaan nyt oli hakusessa pitkävartiset ulkoilusaappaat, joissa ei saa olla "eskimokarvoitusta". Koska tästä kaupungista ei niitä löytynyt, päätin kokeilla Elloksen sivuja...ja sieltähän ne löytyivät!


(Kuva on lainattu Elloksen sivuilta)Ostopäätöksen hauduttamiseen kului muutama päivä ja eilen illalla näpytin tilauksen eteenpäin. Ostopäätöstä helpotti hieman alennuskuponki, jolla sain saappaat 30 euroa halvemmalla. Nyt sitten jännitän tilauksen saapumista. Toivottavasti ehtivät vielä tämän talven lumille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti