torstai 20. helmikuuta 2014

Vaihteeksi (vähän) sisustetaan...


Tänään kävin pikaisella kaupunkikierroksella köyhdyttämässä kukkaroani. Tein muutamiin keskustan liikkeisiin täsmäiskun, enkä joutunut lähtemään niistä tyhjin käsin...


Olen jo pitkään hakenut pianon päälle pyöreää peiliä. Tänään löysin paikallisesta sisustusliikkeestä juuri oikeanlaisen peilin. Pyöreitä peilejä on kyllä markkinoilla ihan kivasti, mutta ne ovat olleet joko väärän värisiä tai väärän kokosia.
 
 
 
 


Peili oli sellainen keskihintainen; ei kallis, mutta ei halpakaan. Tein ostopäätöksen minulle epätyypilliseen tapaan eli melkeinpä heti. Ikealla olisi ollut tälläinen samantapainen (ja edullisempi) valikoimissa, mutta koska seuraavasta Ikean reissusta ei ole tietoa, päädyin tähän.
 
 
 
 


 
Pianon päälle pitäisi suunnitella jälleen jotain, koska se näyttää nyt vähän paljaalta. Alunperin haaveilin valkoisesta pyöreästä peilistä, mutta tuo hopeakehyksinen on kyllä parempi. Olen erittäin tyytyväinen ostopäätökseeni.

 
Pitkäaikaisen sisutushaaveen toteutuminen tuntuu aina mukavalta ja nyt voikin suunnitella uusia juttuja tänne kotiin. Meikäläisellä suunnitelmasta asian toteuttamiseen kuluu (valehtelematta) aina muutama vuosi ja jokunen idea ehtii matkan varrella jo muuttuakin. En todellakaan tee sisustushankintoja hetken mielijohteesta ja välillä asioiden päättäminen on melkeinpä mahdotonta. Siksi tämän päiväinen ostopäätös oli jo pienoinen ihme.
 
 
 
 
 
Kaupungilla tein myös hyviä (pikaisia) vaatehankintoja. Ostin edullisen talvitakin ja hyvät "vaelluskengät". Nyt voin hyvällä omallatunnolla heittää ( valehtelematta yli 10-vuotta!) vanhoja talviromppeita pois käytöstä...tosin taisi se talvikin mennä ohi, mutta onpahan seuraavaksi talveksi uudet paremmat vermeet! Vähän tuo rahanmeno hetkellisesti hirvitti, mutta äkkiä sen myös unohtaa.
 
 
Valtakunnassa kaikki muutenkin tällä hetkellä ok. Eilen pojan sairastama kuume on jo poissa; yskä ja nuha ovat vielä jäljellä. Tänään mies käytti pojan varmuuden vuoksi lääkärissä ja hän antoi pojalle luvan osallistua huomiselle jääkiekkoleirille. Meillä eilen haudottiin jo jonkinasteista "maansurua", mutta näillä näkymin loppu loma on pelastettu...kaikilta osapuolilta!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti