sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Voi, tätä surkeutta!!


Mihin se talvi oikein katosi? Viikonlopun vesisade ja lämpöasteet tekivät maisemasta lohdutonta katsottavaa...


 
 
Merellä on kyllä jäätä, mutta vettä on myös reilusti sen päällä. Tällä hetkellä jäälle ei taida olla mitään asiaa, jos meinaa pitää jalat kuivina.Ne vähäiset lumet ovat kadonneet melkeinpä kokonaan eikä keli näytä kovinkaan talviselta.
 
  
Hiihtoloma olisi viikon päästä, mutta eipä nämä kelit innosta kuin korkeintaan "vesihiihtämään". Minä jo ehdin hehkuttamaan, että pitkästä aikaa pääsisimme mökille, mutta kyllä taas kehnolta näyttää. Onneksi sentään telkkarista tulee Olympialaisia, että voi kuluttaa aikaansa möllöttämällä sohvalla...
 
Tämä yllä oleva kuva ei ole todellinen, sillä Picasan (tai Google +) kautta tulee tälläistä animoitua "feikki"-kuvaa, jos haluaa. Haaveillaan nyt lumisateesta ja talvisemmista keleistä. Taidetaan toivoa jopa pientä ihmettä.Ja jotta surkeus olisi maksimoitu, todettakoon, että olen koko viikonlopun potenut migreeniä. Näköhäiriöitä on esiintynyt joka päivä ja pään jomotus tulee sitten ns. kaupanpäälliseksi. Ei ole meikäläisen  tarvinnut ajatella siivoamista taikka lenkille lähtöä...ihan surkea viikonloppu. PLÄÄHHH!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti