sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tulppaaneita tulvillaan


Meillä on tällä hetkellä tulppaaneita useampi kimppu. Isäntä toi ystävänpäivän (ja Stockmannin kanta-asiakasalennuksen) kunniaksi perjantaina melkoisen kimpun värikkäitä tulppaaneja.


Siirsin vanhat (vielä hengissä olevat) tulppaanit uuteen maljakkoon keittiöön ja tuoreet tulppaanit asettelin  Aalto-maljakkoon ruokapöydälle.
 
 
 
 


Maljakossa on yhdistettynä kahta eri kimppua ja nyt tuli sitten sitä väriä taloon, kertaheitolla.
 
 
Väri tänne harmauteen kaivataankin. Kelit eivät ole mitenkään "mieltä ylentävät". Talvisesta hiihtolomakeleistä ei ole tietoakaan, sillä tällä hetkellä täällä sataa ihan silkkaa vettä ja lämpöasteita taitaa olla peräti + 3.
 
 
 

 
 
 
Viikonloppu on mennyt nopeasti. Onneksi edessä on vielä kokonainen viikko lomaa. Eilen kävimme pojan kanssa katsomassa uusimman Lego Movie-elokuvan. Viihdyttävä elokuvapläjäys eikä pitkästyttävä alkuunkaan. Elokuva on taidokkaasti tehty ja toteutettu. Sen todellinen (puhutteleva!?) juoni paljatuu vasta loppupuolella. Voin suositella elokuvaa siis aikuisellekin.
 
 
Tänään on ollut vaihteeksi jääkiekkopainotteinen päivä. Aamupäivällä pojalla oli ylimääräinen peli ja iltapäivällä vielä tunnin treenit. Jääkiekon merkeissä tämä taitaa mennä loppuun asti. Isäntä katsoo telkkarista Olympialaisia (siis jääkiekkoa) ja poika pelaa pleikkarilla... jääkiekkoa! Illala jännitetään vielä Suomi- Kanada peliä. Tosin minä taidan lähteä tästä pienelle lenkille...raikkaaseen vesisateeseen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti