lauantai 11. helmikuuta 2012

Mökkeilyä osa 2Viikonlopun vietossa mökillä. Tultiin eilen vasta kuuden aikaa ja koko porukka oli viikosta melko väsynyt. Kotiuduttiin mökille, saunottiin ja mentiin aikaisin nukkumaan.

Lauantai aamu alkoi jo 6.30...pieneltä mieheltä loppui unen tarve. Seitsemältä noustiin ylös koko sakki ja yhdeksän aikaa miespuoliset, täydennettynä miehen vanhimmalla pojalla ja "apumies-Jessellä", lähtivät riistanhoitohommiin. Heillä oli tiedossa porkkanatalkoot eli ison porkkanalastin vieminen pienissä erissä saaristoon eläinten ruokintapaikoille. Vielä ei ole miehiä näkynyt takaisin, mutta eiköhän kohta ala nälkä kurnia miesten vatsassa. Perunamuusi on kohta valmis, jauhelihapihvit otin just pois uunista... vain syöjät puuttuvat.

Minä tein aikani kuluksi pihalla lumitöitä (tai -harjauksia) ja innostuin taas ottamaan kuvia sieltä ja täältä. Oli pakko ottaa kuva meidän karkkikipostakin, kun se oli niin houkuttelevan värinen. Meillä on tapana ostaa mökille tullessa irtokarkkipussi, josta sitten napsimme tasaiseen tahtiin karkkia.Kumma juttu, salmiakit häviävät kiposta aina ensimmäisenä...


 
          


Tänään "rytmiryhmän" (= mieheni vanhimman pojan perhe) pitäisi tulla tänne mökille vielä saunomaan. Eli tiedossa on vilskettä ja vilinää sekä mukavaa yhdessäoloa. Menenpä tästä valmistelemaan ruoan loppuun ja palaan blogiini varmastikin vasta huomenna. Siihen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti