keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tavallista arkea

Viikko on alkanut ihan tavalliseen tapaan töissä/päiväkodissa käyden ja arkisista asioista nauttien. Olen huomannut, että mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän arvostaa tätä ihan tavallista arkea. Ei ole onneksi suuria suruja,mutta paljon pieniä iloja.(outo ilmaisu?)

Tämän alkuviikon kohokohta  (tähän mennessä) on ollut oman lapsen ilmoittaminen ensi syksyn esiopetukseen!!!  Hui kauhistus, miten aika menee nopeasti. Hui kauhistus, onko lapsemme jo NIIN ISO! Omassa olotilassa on sekaisin ripaus haikeutta ja ripaus ylpeyttä...

Tänään ehdimme työ- ja päiväkotipäivän jälkeen olemaan hetkisen kotona. Minä voimaannuin (= otin nokoset) sohvalla ja lapsi vietti aikaa Autot 2-CD pelin kanssa (hyi, kamalaa!!) Viiden jälkeen söimme ja sitten suunnistimme läheiselle luistinradalle luistelemaan. Lämpötila oli - 12 asteen kieppeillä, joten kovin kauan ei (äiti) radalla tarkentunut, vaikka yrittikin ahkerasti toimia milloin maalintekijänä, milloin maalivahtina.

Kotona olimme hieman ennen seitsemää. Loppu illan ohjelmassa oli enää takan sytyttäminen, saunassa käyminen ja iltapala.Mies tulee tänään Tanskasta, joten saan nauttia omasta seurasta muiden blogeja selaillen ja uusia sisustuslehtiä lukien. Niitä onkin tämän alkuviikon aikana ilmestynyt meille jo viisi kappaletta. Onko sisustuslehtien ostamiselle tai tilaamiselle olemassa joku oma "mania"? Luin jonkun toisen bloggaajan tekstiä ja hänelle tulee kolmekymmentä eri sisustuslehteä. Minä en ihan tuohon kykene, mutta totuuden nimissä, kyllä lehdet ovat minun heikkouteni. En uskalla laskeakaan kuinka paljon niihin menee rahaa.
Työviikkoa jäljellä enää muutama päivä. Ensi viikko on vielä työviikko ja sitten alkaa hiihtoloma. KIVAA!!! Mutta nyt nauttimaan yksinolosta ja sisustuslehtien antimista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti