sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sunnuntaifiiliksiä...

Mökkiviikonloppu on ollut mukava. Tänään poika päätti herätä sunnuntaiaamun kunniaksi klo 5.50!!! Onneksi hän tykkää "pötköttelystä" ja minä sain miehen ja pojan ylös sängystä seitsemän jäljestä. Itse sain nukuttua/ maattua vähän yli kahdeksaan. Harvinaista herkkua meikäläiselle.

Eilinen ilta sujui rauhallisesti yhdessäolosta nauttien. Saunoimme, söimme lettuja ja katsoimme telkkaria. Minulle iski vielä tiskivuoro päivän päätteeksi. Täytyy tunnustaa, että se on suhteellisen mukavaa hommaa, kun ei tarvitse kuitenkaan joka päivä tiskata.

Innostuin vielä eilen napsimaan tunnelmakuvia ja kokeilemaan kuvankäsittelytoimintoja. Tässä tuloksia. Kuvista päätellen kynttilät ja lyhdyt ovat minun lempparikuvauskohteita. 

 
         

                 


Tänään lähdemme kaupunkiin. Paluu arkeen on edessä, ennemmin tai myöhemmin. Meillä siis huomenna. Isä ja poika "kruisalevat" tällä hetkellä mönkkärin kanssa metsässä. Puolen päivän aikoihin syömme ja jossain vaiheessa tehdään mökin siivoukset ja muut "lähtörutiinit". Kaupunkiin suuntaamme valoisaan aikaan; isä ja poika menevät mönkkärillä ja minä kävelen kiltisti perässä. Illemmalla käymme vielä äänestämässä Suomelle uutta presidenttiä.

Mökiltä lähteminen on aina vähän vaikeata (ja haikeata). Juuri kun on päässyt ns. taloksi (=lämmitettyä mökin), pitääkin lähteä pois. No, suunnitelmissa on, että hiihtolomalla tulemme tänne vähän pitemmäksi aikaa. Nyt kun näitä jäitä vihdoin saatiin tänne, käymme täällä useammin, melkeinpä joka viikonloppu.

Eilen oli niin hieno ilma, että tallensin joitakin ulkokuvia kameralla. On se vaan mahtavaa, että meillä täällä Suomessa on neljä vuodenaikaa. Talvi on ehdottomasti minun suosikkini!
Tällaisen viikonlopun jälkeen "akut on ladattu" ja taas jaksaa painaa eteenpäin. Mukavaa viikon alkua ihan kaikille!!!

P.S. Sain pojan sukat valmiiksi eilen!!! Ja nyt mies odottaa kärsimättömänä jo omia sukkiaan. Täytynee vissiin aloittaa sukan teko jo tänään...

2 kommenttia:

 1. Voisitko ottaa Elmeristä ja mönkijästä kuvan.Se olisi Atelle suuri aarre.
  Oletko huomannut viestini työsähköpostissasi?
  Hienoja kuvia olet saanut sekä sisältä,että ulkoa.

  VastaaPoista
 2. Heippa vaan sinnekin!
  Joo, mun piti ottaakin pojasta kuva (on muuten ilmestys!), mutta miehet kerkes karkaamaan metsään ennen kuin ehdin ottamaan kuvan. Pistetään mieleen, jos vaikka ens viikonloppuna sai otettua mönkkärikuvan...

  VastaaPoista