sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tämän hiihtoloman loppu

Tämä lomaviikko lähenee vääjämättä kohti loppua ja omat fiilikset on ihan ok. Takana on erittäin mukava lomaviikko eikä tuo arkeen palaminen ihan kauhealta tunnu...ainakaan vielä.

Sunnuntai aamu koitti tuulisena ja aurinkoisena. Aamutoimien jälkeen lähdin aamulenkille ja otin kameran mukaan. Tässä muutama otos meren rannalta.

Kevät tekee kummasti tuloaan. Talitiaiset lauloivat iloisesti ja bongasin minä matkalla vielä pajunkissoja. En ottanut niitä vielä kotiin vietäväksi.Puolen päivään aikaan "Sini-siskonen" soitti ja ilmoitti, että he ovat pojan kanssa lähteneet tulemaan Raumalle. Kotiin tuli iloinen ja tyytyväinen nuori mies. Viikonloppureissu Turkuun oli ilmeisen onnistunut.                                 Tässä sisarrukset päiväkahvilla meillä kotona.

Tuo kevät aurinko on niin kirkas ja ihana, että minun oli ihan pakko ottaa vielä muutama kuva sen valovoimasta. Olohuone näyttää auringon valossa niin erilaiselta (ja muistuttaa armottomasti, että ikkunat kaipaisivat pesua...)Ajatukset ovat jo hieman tulevassa työviikossa. Onneksi luvassa/tiedossa ei ole mitään ihmeellistä. Tosin koulu-/työpäiviä on tulevalla viikolla kuusi. Teemme sisälle yhden koulupäivän, mutta en kuolemaksenikaan muista minkä. Ensi viikon tuntisuunnitelmat on jo tehty eli minun puolesta arki saa alkaa. Blogikirjoitteluni on ollut loman aikana tarkoituksella jokapäiväistä (tämähän on päiväkirjatyyppinen blogi), mutta tästä eteenpäin tahti tulee taas hidastumaan eli kirjoittelen kun aihetta tulee ja siltä tuntuu.

Loma loppuu ja valtakunnassa kaikki ihan hyvin. Vielä kun sais sen miehen turvallisesti kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti