lauantai 25. helmikuuta 2012

Pinkki tuli taloon ( ja vähän muutakin)

Tänään oli vuorossa kahvilareissu ystävättären kanssa keskikaupungilla. Mennessä käväisimme pikaisesti (= tunnin reissu!) SPR.n kirpputorilla ja minä tein siellä löydön, josta kuvia tuonnempana.

Kävimme siis kahvilla ja herkuttelimme ah, niin maistuvilla makeapaloilla. Ja tulihan siinä herkuttelun lomassa päivitettyä viimeisimmät kuulumiset.


                             


Kotimatkalla poikkesimme vielä yhdessä sisustusliikkeessä, josta löysin ja ostin kauan etsimäni PINKIT tyynynpääliset kotiin. Mainittakoon, että sain vielä OAJ:n alennukset päälle ( heti tuli parempi mieli). Samasta paikasta ostin myös servettejä ja yhden koukun (!). Kotiin päästyäni ryhdyin heti sovittamaan tyynynpäällisiä ja tällaiselta meillä nyt näyttää.


Lisäksi halusin kokeilla PRISMAsta löytämäni/ostamani liinaa ruokapöydälle ja se näyttää tällaiselta.Eli nyt on sitten VÄRIÄ. Niin pinkkiä, niin pinkkiä ETTÄ!! Vai onko tuo fuksiaa...??!!

Ja se minun kirppislöytöni oli tämä...
...aivan ihana pärekori, joka maksoi vain viisi euroa!!! Tämä on minusta niin kaunis ja se löysikin paikkansa meidän olohuoneesta.

Pärekori saa toimia lankakorina... ja mahdollisesti keskeneräisten tekeleiden säilytyspaikkana...

Ei huono päivä minusta ollenkaan. Tähän mennessä olen myös imuroinut koko talon ja pessyt taas koneellisen pyykkiä. Jos sais itsensä vielä kävelylenkille, niin vois olla päivään todella tyytyväinen. Villasukkaa (sitä toista puuttuvaa) pitäis kans aloitella ja eiköhän sekin tänään vielä edisty PUTOUS-ohjelmaa katsellessa.

Huomenna viimeinen lomapäivä. Lapsi ja mies tulee kotiin ja arki alkaa taas...onneksi!

2 kommenttia:

 1. IHANAA PINKKIÄ!
  Kevättä kohden mennään. Pärekorikorikin sopii hianosi! Mukavaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan ittelles seurasta ja pärekorin löytämisestä...tosiaankin mukaava oli. Mitä kotipuolessa tykättiin sun kirppislöydöistä?... :)

   Poista