perjantai 24. huhtikuuta 2015

Juhlahumua


Kuluneella viikolla on ollut tiedossa myös juhlahumua. Varma kevään merkki siis? Kaiken kiireen ja tohinan keskellä täällä myös juhlitaan.


Jääkiekkokausi loppui virallisesti torstaina, kun kaikki juniorijoukkueet kokoontuivat kauden päätösjuhlaan Kivikylä Areenan ns. ylätasanteelle. Paikalla oli satamäärin eri-ikäsitä jääkiekon ja ringeten harrastajaa. Juhlassa jaettiin palkintoja melkoinen määrä ja illan päätteeksi oli vielä munkki ja mehu-/kahvitarjoilu.
Vaikka kiekkokausi päättyi virallisesti näihin juhliin, on viikonloppuna tiedossa vielä yksi ( ja vihoviimeinen!) ottelupäivä. Toukokuussa pojilla jatkuu jääkiekkoharjoitukset vielä kerran viikossa, mutta näihin osallistuminen on jo virallisen harjoitteluohjelman ulkopuolella  Jonkinlainen pehmeä lasku kuitenkin kohti kesää... ja jalkapallokauden alkua.


Viikonloppuna juhlistamme myös isännän syntymäpäivää, joka virallisesti on vasta maanantaina. Meillä kevään juhlakausi on sitten "polkaistu" käyntiin...juhlitaanhan tässä vielä lähiaikoina vappua, äitienpäivää, kevätjuhlia (työn puolesta ja pojan koulussa) ja taitaa muutamalla sukulaisella olla syntymäpäiväkin.


Kevät taitaa todellakin olla juhlien aikaa!!!4 kommenttia:

 1. Myös säbä kausi loppui tällä viikolla. Ihan salaisesti huokasin helpotuksesta: hetken tauko treeneihin kuskaamisesta, eikä minun tarvitse jojonakaan miettiä koko ajan mitä olen unohtanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Elämä on ollut melkoisen aikataulutettua koko talvikauden. Lohduttelen tässä itseäni, ettei tuo poika enää kohta äitiä treeneihin huoli eli aikansa kutakin. Jalkapallo käynnistyy Nappulaliigassa toukokuun alussa, mutta harjoituskenttä on ihan näillä nurkilla, joten kuskaamaan ei tarvitse lähteä. Pieni huili/tauko on ihan paikallaan... :)

   Poista
 2. Äläs ny! 7.5. pojat vastaan vanhemmat -ottelu... Tosin meillä isäntä jo Ruotsinmaalla silloin :( Jospa pääsisin kuuluttamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olla ihan varmoja osallistumisesta, sillä poika ilmoitti jo kauan aikaa sitten, että ei mene toukokuussa harjoituksiii, tosin vanhemmat-lapsi-ottelu taitaa kiinnostaa...ja kyllä siellä aina HYVÄÄ kuuluttajaa tarvitaan...tai jos vaikka sitä kellonkäyttäjää!!!! :D tai sitten ihan pelaamaan!!!!

   Poista