perjantai 10. huhtikuuta 2015

Sisustusillassa


Minulla oli ilo ja kunnia päästä ensimmäistä kertaa sisustusiltaan paikalliseen Kodinonni-sisutusliikkeeseen. Paikalle oli kutsuttuna lähialueen bloggaajia ja yhteistyökumppaneita. Tiedossa oli siis ilta sisustuksen parissa, saman henkisten ihmisten kanssa.

 
 
Kodinonni sijaitsee Raumalla, torin reunalla, vanhassa puutalossa. Puitteet ovat todella idylliset ja itse myymälä on täynnä mitä ihanimpia sisustustavaroita. Täältä löytyy kodin tavaraa ihan joka tarkoitukseen ja esillepano on erittäin ammattitaitoista. Illan aikana saimme rauhassa kierrellä (ja ottaa kuvia) myymälässä...
 
 
 Kodinonnen Johanna oli loihtinut meille ihania pikkusyötäviä: oli juustokuppia, savupororullia, lohilusikoita, siemennäkkileipää ja vielä lopuksi suklaaherkkua. Hyviä olivat kaikki!
 
 
 
 
 


Illan aikana meille pidettiin myös tuote-esittelyä uudesta ONNI-mattomallistosta ja ulkokäyttöön soveltuvista kankaista.
 
 
 
 

 
Kodinonnessa oli esittelyssä myös juuri julkaistu kirja "Laiturilla". Paikalla olivat myös kirjan tekijät ja me bloggaajat saimme tämän kirjan omistuskirjoituksella varustettuna eräänlaisena kiitoslahjana. Olin tästä saamastamme huomiosta aivan otettu. Ensimmäistä kertaa minä sain bloggaajana tuotelahjan...ja aivan ihanan sellaisen.
 
 
Lähetän näin blogini kautta vielä ison kiitoksen Kodinonnen Johannalle, joka kutsui meidät iltaan ja kaikille niille ihanille "blogisiskoille", joiden kanssa sain jakaa iltaa ja kokemuksia!
 Ilta kului mukavassa seurassa ja kauniissa ympäristössä todella nopeasti. Liikkeessä oli niin paljon kuvattavaa, että tein näistä tällä kertaa kuvakollaasit. Parhaiten tunnelmaan pääsee kuitenkin vierailemalla kyseisessä liikkeessä. Ja kannattaa varata paljon aikaa, sillä esillä on niin paljon silmille kaunista katseltavaa. Käyn täällä itse epäsäännöllisen säännöllisesti viettämässä "estetiikkaterapiatuntia" eli vain katsomassa, ihastelemassa ja hypistelemässä kaikkea kaunista...ja sehän ei vielä maksa mitään...


12 kommenttia:

 1. Kollaasisi houkuttelevat kyllä tutustumaan paikkaan tarkemmin, olis vaan hitusen lähempänä... :)
  Blogissani olisi sinulle haaste :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua - haaste!! Kiitos.. Täytyypä käydä vilkaisemassa. Jos tulet tännepäin, kannattaa tulla vähän pitemmäksi aikaa, sillä on täällä paljon muutakin katsottavaa... ;)

   Poista
 2. Oioioi, miten paljon ihanaa ehditkään kuvata illan aikana! Oli kyllä niin kiva tavata näissä(kin) merkeissä:) Minulla postaus meinasi kokonaan keskittyä herkuttelupuoleen:D Olen täällä ollut ihan fiiliksissä edelleen, niin mukava olo tapaamisestamme jäi<3 Aurinkoista oloa ja iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räpsin kuvia sieltä täältä melko nopeassa tahdissa ja poimin niistä sitten parhaimmat. Oli kyllä niin mukava ilta että!!! Illalla (ja kirjalla) oli sellainen vaikutus, että aloin miettiä tuota mökkeilyä vähän eri kantilta. Osaan taas arvostaa sitä, kun ymmärsin kuinka "harvinaisesta herkusta" on kuitenkin kyse. Ja vaikka muillakin on hienoja kesäasuntoja ja mökkejä, kyllä se oma on kuitenkin kaikkein rakkain ja arvokkain!!! Auringonpaistetta sinullekin!

   Poista
 3. Oli kyllä ihanan piristävä ilta, joka antoi lupaustaan lämpimistä kesätuulista ja meren huumaavasta tuoksusta...
  Kauniita kuvia olet ottanut muistoksi illasta :)
  Sunnuntain iloa,
  Minnukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Ja kiva, kun olet käynyt blogissani. Tämä blogini on tällaisten minulle tärkeiden asioiden jakamista lukijoiden kanssa. Pitkän aikaa blogiani luki vain tutut ja rakkaat sukulaiset, nyt lukijakunta alkaa "uhkaavasti" laajeta...
   Mukavaa sunnuntaita sinnekin harmaasta säästä huolimatta!
   T: Satu

   Poista
 4. Heippa Satu ja kiitos vierailustasi ja ihanista kuvista ja sanoista! Ilta oli meille järjestäjillekin oikea Hyvän Mielen Ilta! Ihania ihmisiä talo täynnä. Ja sitä paitsi kiva katsoa myymälää toisten kuvaamana:) Kiitos sinullekin ja nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä iso kiitos kuuluu sinulle ja työkavereillesi. Jaksoitte vielä työpäivän päätteeksi hemmotella meitä. Oli kyllä niin piristävä ilta, että sillä jaksaa taas pitkään. Ja tuo Laiturilla-kirja on ollut maineensa veroinen. Olen lukenut ja selaillut kirjaa monen monta kertaa ja aina löydän sieltä jotain uutta. Illasta inspiroituneena olen ryhtynytmyös uusimaan mökin tekstiilejä ja pitäisi tulla teiltä ostamaan niitä Rauma-aiheisia tyynynpäällisiä... Nähdään siis! T: Satu

   Poista
 5. Olipas kyllä niin houkuttelevat kuvat että taidan huomenna kaupungille mennessä piipahtaa kyseisessä liikkeessä :)
  Varsinkin mattojen tarve on suuri!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Samoin, oli tosi kiva tavata. Seuraan blogiasi ihan säännöllisesti ja oli tosi kiva nähdä teitä ihan "livenä". Oikein mukavaa kevään jatkoa! T: Satu

   Poista