torstai 2. huhtikuuta 2015

YELLOW


Täällä mahatauti on taltutettu ja energiatasot alkavat olla jälleen kohdillaan eli suhteellisen normaalit. Koska viikonlopun (pääsiäis)siivoukset jäivät tekemättä innostuin keskiviikkona töiden jälkeen imuroimaan ja vaihtamaan hieman värikkäämpää tekstiiliä taloon. Tässä tulosta kuvien muodossa.
 
 
Olohuoneessa vaihdoin hieman tyynynpäällisiä ja torkkupeiton keltaisiksi.  Pidän itse todella paljon tästä väriyhdistelmästä musta-harmaa-keltainen...ja mielellään vielä sellainen sinapinkeltainen. Tyynynpäällisissä hieman kulahtaneen keltaista, mutta se ei "luonnossa" haittaa niin paljon, sillä tuo torkkupeitto tuossa sohvan selkänojalla on myös hieman erilaista tekstuuria.
 
 
 
 

 
 
Ruokahuoneeseen laitoin pitkästä aikaa (jouluna viimeksi) oikein pöytäliinan. Olen postannut tästä viime keväänä jo aikaisemmin, mutta mainittakoon vielä kerran, että tämän printin nimi oli muistaakseni Sademetsä (...vai Paratiisi). Tein silloin  mielestäni löydön Pentikin alelaarista. Olen pitänyt tästä todella paljon, vaikka liinaa tulee käytettyä kuitenkin  (liian) harvoin.
 
 
 
 

 
 
Makuuhuoneen puolelle vaihdoin myös yhden tyynynpäällisen keltaiseksi. Karvapeitosta ja -tyynystä en malttanut ihan vielä luopua. ;)
 
 
 
 
Samalla koristelin pääsiäsistä tänne kotiin muutamilla koristeilla, mutta niistä teen ihan oman jutun tänne blogin puolelle. Keltainen valtasi kodin kerta heitolla. Vessaankin minulla olisi ollut keltaiset pyyheliinat, mutta jäivät tällä siivouskerralla vielä laittamatta.
 
 
Keltainen on sisutusvärinä varmasti mielipiteitä jakava. Siitä joko pitää tai sitten ei. Minulla keltainen väri on ollut aina "tykätty"-väri. Jossain vaiheessa innostuin sisustamaan sen kanssa hieman liikaakin (2000-luvun alussa ensimmäistä pintaremonttia tehdessä). Silloin pidin myös kirsikanpuun värisistä kalusteista, jotka kyllä sopivat (silloin!) hyvin yhteen. Nyt on palattu hieman hillitympiin sisutusväreihin. Tällä hetkellä suosin keltaista enemmänkin tehostevärinä ja sillä on vielä omat aikansa vuodesta eli kevät ja kesä - ja ehkä vähän syksykin.
 
 
Keltaisella värillä mennään siis tästä eteenpäin. Pääsisäisen jälkeen vähennän hieman keltaista, mutta nyt annan värienergian virrata!
 
 
Ja nautitaan myös juuri alkaneesta pääsiäislomasta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 3 kommenttia:

 1. Tuo keltainen on niiiin kaunis :o) tykkään tosi paljon, mutta omassa kodissani en ole oikein osannut sitä käyttää, koska meillä on paljon vaaleaa ja beigeä. Mutta mustan, valkoisen ja harmaan kanssa se on täydellinen! Teidän koti näyttää hyvin kauniilta :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Tämä koti on meidän näköinen. Isäntä eilen illalla justiinsa sanoi, että meillä on niin kiva koti. Niin minustakin. Makuja ja tyylisuuntia on kuitenkin niin monia...joku tykkää, joku ei. Tärkeintä on se, että se koti näyttää asukkailtaan... :)

   Poista
 2. Tuo harmaa-keltainen on minunkin lempiyhdistelmäni tällä hetkellä, vaikkei se meillä sisustuksessa näykään :)
  Tosi ihana tuo pöytäliina!!

  VastaaPoista