perjantai 17. huhtikuuta 2015

Liian kaunis?


Viime viikon sisustusillassa ostin kotiin House Doctorin käsipyyhkeen. Silmääni miellyttävät nykyisin mustavalkoiset printit ja tämän pyyheliinan nähdessäni ostopäätöksen tekeminen oli helppoa.
 
 
 
Painokuvio on suunniteltu koko pyyheliinalle, joten tässä kuvassa näkee vain osan isommasta kokonaisuudesta.
 
 

 
 
 
 
Printti on hyvin kansanomaisesti kuvitettu (folkloristinen?) ja jonkin tässä  luontoaiheessa miellytti minua. Jälleen kerran tuli todistettua, että arjen käyttötavara voi olla myös kaunista. Jopa käsipyyheliina!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tässä käsipyyhkeessä on vain yksi ongelma. En taida raaskia ottaa sitä lainkaan käyttöön, sehän likaantuu...:)
 
 
 
Tällä viikolla on ollut jälleen pitkiä työpäiviä, joten blogisivuilla on ollut hiljaisempaa. Aika ei yksinkertaisesti riitä kuvaamiseen ja kirjoittamiseen. Huhti - ja toukokuu ovat perinteisesti meikäläiselle kiireistä aikaa. Oppilasarvioinnit ja -palaverit sekä tänä keväänä uuden opetussuunnitelman läpikäyminen työllistävät tällä hetkellä kiitettävästi. Tällä viikolla priorisoin siis tärkeämpään eli arjesta selviytymiseen.
 
 
Onneksi kuitenkin on jo perjantai. Huomenna pojalla on jääkiekko-otteluita  ja minulla olisi siellä pelien kuuluttamista. Se ei kuulu ihan lempihommiini, vaikka usein muuten äänessä olenkin. Muuta suunniteltua ohjelmaa ei sitten tälle viikonlopulle olekaan ...ja toivottavasti ei tulekaan, sillä tällä naisella on vähän "takki tyhjä"...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä ja meillä isäntä pelasti minun päiväni (ja viikonlopuni) ilmoittamalla, että kyllä hänkin voi sen kuulutusvuoron tehdä. Ihana mies! Vielä muutama viikonloppu ja tämä kausi on meidän osalta paketissa...huh, huh!

   Poista
  2. Älä muuta sano, huhhuh!
   Huomenna enää yks velvollisuus; äänestäminen :)
   Nyt vaalikoneet päälle :P

   Poista
  3. Olen jo vaalikoneella käynyt ja ehdokaskin luultavasti selvillä. Huomenna siis vaaliuurnille!!! :D

   Poista
 2. Kuulostaa niin tutulta - minullakin on pyyhkeitä, joita en malta käyttää:D
  Tsemppiä kevään rutistuksiin!

  VastaaPoista