maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen tunnelmaa..Pääsiäsilomaa on vietetty kotona ja mökillä. On nautittu leppoisasta olemisesta. 
 
Mökin pihalla ikuistin pulleat pajunkissat.
 
 
Vietimme osa lomasta mökillä ja täällä tuli todistettua sekin, että poika pystyy elämään muutaman päivän ilman Pleikkaria ja IPadia. Tabletti unohtui pakkaushässäkässä kotiin. Poika huomasi sen vasta mökillä ja "maailmanloppu" oli ilmeisesti aika lähellä, onneksi vain hetken aikaa. Tekemistä on kuitenkin löytynyt. Virtuaalipelien sijaan terassilla on palattu sählyä vaihtelevilla kokoonpanoilla ja sisällä on pelattu lautapelejä. Mukavaa vaihtelua siis...ja poika on vielä ihan ok. :D


Ja oli minulla sentään miniläppärini mukana, joka kelpasi pojallekin pelivälineeksi äärimmäisessä hädässä.
 
 
Jotta pääsisäisloma ei menisi aivan löhöilyksi, on tänään tehty hieman kotitöitä, lähinnä pyykin pesua ja ruoanlaittoa. Autokin tuli imuroitua ja pyyhittyä sisältä. Päivällä kävimme pojan kanssa pikaisesti äiti-mummin luona päiväkahvilla ja vielä pitäisi käydä juoksulenkillä.
 
 


 
 
 Huomenna palataan taas ruotuun, kun arki alkaa. Onneksi työviikko on lyhyempi kuin ns. normiviikko. Tulevana viikonloppuna on ohjelmaa, sillä lauantaina juoksen Karhu-viestiä työkavereiden kanssa ja pojalla on sunnuntaina (vaihteeksi) jääkiekko-otteluita.
 
 
 
Viikonpäivät ovat menneet tässä lomaillessa suloisesti sekaisin, mutta kaikille lukijoille hyvää alkanutta viikkoa...
sillä huomennahan on jo tiistai!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti