sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Taas karattiin :D


Nyt ei ollut kyseessä suinkaan karkaamisesta tai pakoon pääsemisestä, vaan murresanasta, joka tarkoittaa meillä päin juoksemista. Eli jälleen oli tullut se aika vuodesta, jolloin enemmän tai vähemmän hurahtaneet juoksuihmiset kokoontuivat Karhu viesti -tapahtumaan.Meillä kävi juoksijoissa pienoinen kato, kun sairastelut vähensivät kuluneen viikon aikana joukkoamme. Näytti jo hetken siltä, että kahden joukkueen sijaan me saisimme vain yhden joukkueen kasaan, mutta sinnikäs "pomomme" sai kerättyä tästä jämäporukasta sittenkin vielä kaksi joukkuetta. Tosin muutama hyväkuntoinen juoksija joutui juoksemaan kaksi eri osuutta (minä en lukeutunut niihin!).

Lähtö oli perinteisesti Eurajoella ja juoksuosuuksia oli viisi (5,5 kilometristä 9 kilometriin) Siellä sitä vipellettiin 8-tien reunassa mukavassa keväisessä säässä. Vaihtopaikoilla kävi melkoinen kuhina ja meno oli melkoista. Sää suosi tänä vuonna meitä juoksijoita. Oli todella kiva juosta vaihteeksi auringonpaisteessa ja suhteellisen tuulettomassa kelissä.
 

Viesti päättyi tuttuun tapaan Karhu-halliin, jossa odottelimme ankkuriosuuksiemme juoksijoita maaliin.
Maalissa kilistelimme perinteisesti maljoja.
 
 
 
 
 
 
Matkan aikana joukkueemme oli typistynyt vielä vähän, sillä yksi juoksijoistamme oli lähtenyt kannustamaan Lukkoa voittoon (tosin se kyllä hävisi sen!) Tässä kuitenkin tyytyväisiä juoksijoita, sillä tänä vuonna sijoituksemme parani huomattavasti. Meidän naisjoukkueemme oli sarjassaan 5. ja sekajoukkueemme oli omassa sarjassaan 14. Todella hyvät suoritukset molemmilta joukkueilta!
 
 
Ja jälleen jokainen meistä sai oman osallistumismitalinsa.
Palkintopallipaikat jäivät (vielä...tai toistaiseksi) saavuttamatta, mutta ensi vuonna yritetään taas!
 
 
 Karhuhallilta suuntasimme jälleen autolla takaisin Raumalle. Saunomispaikkammekin oli jo perinteiseen tapaan Vanhan Rauman kupeessa sijaitseva idyllinen Onnelan sauna. Loppu ilta kului mukavasti saunoen syöden pizzaa ja seurustellen.
Olipa jälleen mukava päivä!
 
 
 
Tämän juoksutapahtuman jälkeen uusi tavoitteeni on parantaa juoksuvauhtiani, sillä olin tänä(kin) vuonna se "heikoin lenkki". Tämä ei todellakaan lannistanut minua, vaan pikemminkin päinvastoin. Sain ihan uutta puhtia juoksemiseen, sillä minulla ei ollut oikein kunnollista käsitystä juoksuvauhdistani.
 


Seuraavaksi osa työporukasta lähtee syyskuussa Tallinaan juoksemaan ja minä olen lupautunut jo sinne mukaan. Tai ainakin olen maksuni maksanut. Juoksutapahtumat ovat kyllä ihan mukavia "porkkanoita" tämän juoksuharrastuksen ylläpitämiseen. Ja kyllä elämässä pitää aina jotain tavoitteita olla. Ei muuta kuin eteenpäin - juoksussakin! :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä! Olin tyytyväinen juoksuuni, vaikka 4. sija jäi vähän nakottamaan. Jos olisin juossut vielä nopeammin... ;)

   Poista
  2. Upea suoritus upealta porukalta:)
   Terveisiä työporukalle!

   T. Harjoittelija Syviksestä ;)

   Poista
  3. Voi, kiitos vaan! Olimme itsekin lopputulokseen tyytyväisiä ja vielä oli näköjään parannettavaa ensi vuodelle :). Kiva, kun kävit tällä blogissani kurkkimassa...sisustusilta näkyy täällä blogini puolella uusina kommentteina ja lukijoina... Mukavaa kevättä Syvikseen ja lukuintoa! :D

   Poista