keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Pikaisesti vain


Tulin vain pikaisesti kertomaan, että tällä viikolla minulla on useampi päivä, jolloin työpäivät venyvät poikkeuksellisen pitkiksi. Tästä syystä blogini päivittyy heikonlaisesti. Aika ja jaksaminen on rajallista. Ymmärrätte varmasti.


Koti on jokseenkin "hyrskyn myrskyn", mutta en jaksa ottaa siitä sen enempää paineita. Talvivaatteet ovat edelleen  pesemättä ja varastoimatta, talvikengät sain sentään yhtenä päivänä varastoitua. Ikkunat kaipaisivat myös ehdottomasti pesua. Autossa talvirenkaiden vaihdonkin ehdin suorittaa (ulkoistettuna) vasta tulevana perjantaina. Pihalla en ole ehtinyt edes aloittamaan keväisiä puutarhatöitä. Olen kuitenkin rauhoittanut mieleni ja vannonut itselleni, että ehtiihän tässä vielä....ehtiihän?Ja nyt tyhjentämään pyykinpesukonetta...


 
 
 
 
 


8 kommenttia:

 1. Miten tuo teksti kuulostaakin niin tutulta, kuin omasta elämästäni:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nämä hommat vain ajoittain ruuhkautuvat ja sitten niistä on vain selvittävä...tavalla tai toisella. Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 2. Satu! Ei saa muistuttaa ikkunanpesusta :P Ei jaks!
  Jaksaajaksaa, pian on jo viikendi :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo viikonloppukaan juuri helpotusta tuo. Lauantaina mulla on kolmen pelin kuulutusvuoro (en ollut ilmeisesti riittävän surkea viimeksi!). Siinä menee vähän niin kuin koko lauantai, sillä koyona vasta alku illasta. Sunnuntaina pitänee yrittää vähän rentoutua...ja käydä tietenkin äänestämässä! Tämä kevätstressi on kuitenkin jo melko tuttua hommaa ja asioiden on näköjään taipumus kasautua...yritän ottaa päivän kerrallaan...Eikä nuo tekemättömät työt näköjään minnekään karkaa !!!

   Poista
  2. Markolla on kellotusvuoro lauantaina... Herra Ranskassa; vaikee taas arvata, kuka hoitaa ;)
   Hallilla nähdään! On se kiva, että on lauantaiksi ohjelmaa :D

   Poista
  3. Tämä jääkiekkokausi onneksi lähenee loppujaan. Näihin "työvuoroihin" täytynee alkaa tottua...eli kuulutusvuoroon itseäni psyykaten....:D

   Poista
 3. Sanojasi lainaten "asioilla on tapana kasaantua", mutta niillä on tapana myös onneksi järjestyä (ainakin jollakin tavalla)
  Tsempit kaikkiin puuhiin kuitenkin ja noi mukamas kevätpuuhat voi nimetä tänä vuonna vaikka kesäpuuhiksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä asiaa ja tällä elämänkokemuksella (!) tähän osaa jo jollain tavalla suhtautua. Minulla on nykyisin tapana kommentoida, että "ei sitä Roomaakaan päivässä rakennettu"...eli eiköhän tässä kaikki ehdi tehdä ja jos ei ehdi, niin ei sillekään mitään voi. Mukavaa kiireetöntä (!?) kevättä sinulle! :)

   Poista