perjantai 3. huhtikuuta 2015

Simppeliä


Meillä on tapana koristella pääsiäistä melko vähäisillä koristeilla. Laitoin ohraa kasvamaan vähän viime tingassa, joten lopputulos ei ollut aivan kuvaamisen arvoinen. Sen sijaan esittelen tässä meidän muut pääsiäiskoristeet tänä vuonna. 
 
 
Ehdottomasti hienoin ja perinteikkäin koriste on tämä eri vuosina koottu virpomisoksapuska. Tässä on sekä pojan kuin seuraavan sukupolvenkin tekemiä virpomisoksia vuosien varrelta. Hyvin ovat säilyneet eikä näitä raski todellakaan heittää pois.
 
 
 
  
Tänä vuonna pääsiäisoksat pääsivät näkyvälle paikalle ruokahuoneen astiakaapin päälle.
Tulipa väriä taloon!
 


Pidän itse kukista, joten minulle helpoin tapa on koristaa muutamalla keltaisella kukalla. Mieheni osti viikolla meille vähän isomman tulilatva-asetelman. Lisäsin pöydän keskelle vielä kynttilän ja Pentikin ison munan.

 


 
 
 
Olohuoneen pöydällä on pienempi tulilatva keltaiseen isoon kahvikuppiin istutettuna.
 
 
 
 
 
 
 
Pianon päälle asettelin jostain aikoinaan saamani ison pääsiäispupun, pojan huovuttaman pääsisäismunan ja isännän vanhimman lapsenlapsen tekemän pääsiäisliinan.
 
 
 
 
Poika toi vielä pääsiäiseksi koulussa askartelemansa pääsiäiskrassin, ihanan huopatipun ja  koristemunan, mutta ne eivät ehtineet tällä kertaa kuvattavaksi. Päätyivät kylläkin kaikki esille. Lapsen tekemiä koristeita ei vain voi olla liikaa...ja lapsen kasvaessa niidenkin "tuotanto" ehtyy. Valitettavasti.
 
 
 
Näin meidän koti on koristeltu pääsiäisen ajaksi. Simppelisti.
 
 
 
 
 
  

2 kommenttia:

 1. Hyvin on kauniisti teidän koti koristeltu pääsiäisasuun! Tuo keltainen tulilatva on minusta jotenkin erityisen viehättävä.
  Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään laitta hieman juhlan tuntua, mutta mitenkään rönsyilevää ei tämä meidän tyyli ole. Olen ehkä laiska korjaamaan koristeita pois...;) Mukavia pääsiäisen pyhiä sinnekin! T: Satu

   Poista