maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ans kattoo ny kui täsä käy


Heltteet sen kun vain jatkuvat ja täällä ei ainakaan valiteta. Miehen palatessa töihin, alkoi täälläkin arkirutiinit ns. pehmeällä laskulla. Tänään ohjelmassa kampaajalla käynti ja pojan jalkapallotreenit. Eiköhän siinä ole ohjelmaa jo ihan riittävästi. 
 
Viime viikolla tein mökillä isännän pyynnöstä mustikkapiirakan. Mustikat isäntä poimi sienenhakuretkeltään. 
 
Kesämarjojen kanssa meinaakin käydä "oharit", sillä viime viikolla kun lähdin hakemaan/ ostamaan mansikoita, niin minulle myytiin  "ei oota". Parhaimman sesongin ajan me olimme reissusssa eli tässä voi huonossa tapauksessa käydä niin, että tuleva talvi mennään kaupan mansikkahilloilla.
 
 
 

 
 
Mustikoiden kanssa meinaa käydä samalla tavalla. Kuuntelin (kateudesta vihreänä), kun tätini kertoivat suurista mustikkamääristä, mitä he ovat jo poimineet ja pakastaneet...ja lisää täytyy kuulemma vielä päästä hakemaan. Meidän mustikkamäärä näkyy tuossa leipomani mustikkapiirakan päällä...
 
 
 
 
Mies lohdutti kuitenkin minua ja totesi, että eiköhän niitä mansikoita vielä jostain saa. Eikä tämä olisi ensimmäinen kerta, kun mansikka-aika menee meikäläiseltä sujuvasti ohi. Ans kattooo ny, kui täsä sitten loppu viimeks käy...
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mun pitäis myös vielä saada laatikko-kaks jostain bongattua, yhden pakastin jo mutta totesin että ei se kyllä riitä meille mihinkään! Toivotaan että saadaan vielä manskuja jostain! :) Voin vinkata jos löydän hyvän paikan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on mansikkahuoli jo ohi! Mies oli keskiviikkona aamusella käynyt Prismassa ja löytänyt mansikoita. Kaiken kukkuraksi hän laittoi ne vielä pakkaseen eli meillä homma on jo selvä...Huh,huh..

      Poista