torstai 3. heinäkuuta 2014

Sisustussäätöä mökillä...Vaikka kelit eivät suosi lomalaisia, ei se tarkoita sitä, että täällä mökillä vain oltaisiin tekemättä yhtään mitään. Nurkkia on tullut katseltua taas vähän tarkemmin ja muutamia pieniä muutoksia on tehty. Tässäpä niistä ensimmäinen, eikä suinkaan viimeinen.

 
Muutos koski makuuhuoneemme kerrossänkyä. Sen laita on ollut liian matala, joten nuorimmainen ei ole uskaltanut nukkua siellä. Väliaikaisena nukkumapaikkana on ollut kehno vierassänky lattialla.
 
  
Kaiteen suunnitteluun (tai oikeammin sen kiinnitystapaan) meni paljon aikaa. Vaihtoehtoja oli jos jonkinmoista ja lopulta päädyimme tälläiseen ratkaisuun hyvässä yhteisymmärryksessä. Ei nyt ihan "desing-tasoa", mutta turvallinen. Se oli tärkein tekijä.
 
 
Sängyn etureuna vaatii vielä pienen maalikerroksen, jotta se olisi saman värinen uuden kaiteen kanssa. Tätä uusvanhaa nukkumapaikkaa on jo kokeiltu menestyksekkäästi ja poistetulle vierassängyn paikalle on jo viritelty uusia suunnitelmia. Mies huokaisee... taidan olla toivoton tapaus.
 
 
 
 
 
Tänään lähdemme vaihteeksi kaupunkiin- "Hömppis-äideillä" on illemmalla tapaaminen ja tämä äiti lähtee ns. viihteelle (=syömään). Jos ja kun nämä kelit täällä lämpenevät, palaamme pikapuolin takain tänne mökille. Muutama projekti on vielä kesken tai aloittamatta...
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti