tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pientä muutosta vain


Viime aikaiset juttuni täällä blogissa ovat näköjään mökkipainotteisia. Toivottavasti näitä jaksaa joku vielä lukea, sillä kaupungissa ei ole tapahtunut juurikaan mitään tuon leipomiseni jälkeen. Pysykäämme siis mökillämme vielä vähän aikaa.

Mökkimme ei ole suuren suuri, mutta täällä intoudun vaihtamaan huonekalujen järjestystä aina silloin tällöin. Tällä kertaa vaihdoimme ison pirttipöydän vain toisin päin. Pirttipöytä on miehen isän valmistama juuri tänne mökille ja sen tunnearvo on mittaamaton. Ainoa kappale maailmassa!

Näinkin pienellä muutoksella  keinutuolille tuli hieman enemmän tilaa ja ennen kaikkea, tuli sitä vaihtelua. Kuvassa näkyvän lasivitriinin kansi on sininen ja nyt käyn sisäistä keskustelua, maalaanko sen valkoiseksi vai annanko olla...?
 
 
 
 Kuten kuvista näkyy, tupa ei ole suuren suuri, mutta hyvin tänne on mahduttu, isommallakin porukalla. Täällä mökillä pitäisi ruveta uusimaan pintoja. Seinät ja lattiat kaipaisivat pientä fiksausta, mutta on sen verran työläs operaatio, että kumpikaan meistä ei ole järin innoissaan sen aloittamisesta. Ehkä sitten ensi kesänä...Mainittakoon vielä, että olen onnistunut rajaamaan näistä kuvista isännän metsästysmuistot/trofeet hämmästyttävän hyvin. Ikkunoiden yläpuolella kiertävä hylly on ollut niiden ripustamisen rajana ja tuolla vähän ylempänä ne eivät ole heti silmien alla. Ilmeisesti olen niin tottunut niihin, etteivät ne herätä "suuria tunteita". Kunhan pysytään jossain kohtuudessa.


Mikäs täällä on meidän ollessa. Varsinkin nyt, kun kesä tuli sittenkin! Lomailu siis jatkuu...


Seuraava toteama saattaa herättää jossain lukijassa todennäköisesti pientä hymistelyä, mutta on ihan totisinta totta. Kalenteria silmäilessäni totesin (melkeinpä paniikinomaisesti), että viisi viikkoa on lomaa jo mennyt ja sitä on ENÄÄ viisi viikkoa jäljellä...APUA!!!!2 kommenttia:

  1. Äkkiä tämä loma tuntuu kuluvan!! Kivan näköistä teidän mökillä. Mä jättäisin sen kannen siniseksi mutta makustele nyt jos valkoinen tuntuu itestä paremmalta! :)

    VastaaPoista
  2. Minulla on tämä "valkaisu"-kausi menossa, että topuuttelen vähän itseäni. Mökillä menisi puuhella ja takkakin valkoiseksi...mutta isäntä ei nyt ihan purematta niele ajatusta...katsotaan tilannetta kesän jälkeen... Vointeja sinne näillä hellekeleillä!

    VastaaPoista