lauantai 26. heinäkuuta 2014

Saaripäivä


Lähdimme viettämään helteistä kesäpäivää Rauman saaristoon. Retkikohteemme tuntematon... 
 
Tavaraa pakattiin mukaan, kuin olisimme menossa jonnekin pidemmällekin. Yksi noista kasseista oli meidän keväällä ostama retkigrilli, joka pääsi vasta nyt koekäyttöön. Tavarat siis  paattiin ja menoksi!
 
 
 
 


 
Varsinaisesti meillä ei ollut mitään tiettyä saarta retkikohteena. Kriteereinä taisi olla, että olisi hyvä rantautua, kalliota ja suhteellisen hyvä uimaranta. Sellainen löytyikin ensimmäisellä yrityksellä. Ei muuta, kuin leiri pystyyn päivän ajaksi...
 
 
Miehet kävivät tutustumassa retkisaaremme rantaan ja etsivät hyvää uimapaikkaa. Saaren nimi jäi meillä tuntemattomaksi, silla meillä ei tullut merikorttiakaan mukaan.
 
 
Minä en kastautunut näissä vesissä, mutta olin kyllä erinomainen rantavahti...en kuitenkaan ihan Baywatch-tasoa :D


Välillä kiikaroimme läheisiin saariin ja bongailtiin lintuja...
 
 
Kiertelin rantaa ja nappailin kuvia rannoilta ja luonnosta löytyvistä yksityiskohdista.
 

Ja sitten söimme...


 
Retkigrillimme osoittautui ihan oivalliseksi vekottimeksi, tosin ensimmäinesn kokeilun jälkeen, tiedämme odottaa hiilloksen valmistumista hieman kauemmin. Saimme syödä kuitenkin ihan lämpimiä makkaroita.

Nämä vesipedot kävivät uimassa useammankin kerran päivän aikana. Vesi oli täällä paljon kirkkaampaa kuin mökin rannassa...ja myöskin jonkin verran viileämpää.
 
 
 
Paluumatkalla mökille poika innostui kokeilemaan vielä kalaonneaan. Ei napannut tällä kertaa.


Olipa meillä jälleen mukava päivä!
 
 
 
Elämän hienot asiat (ja muistot) koostuvat yleensä melko yksinkertaisista asioista.Tälläisen päivän jälkeen voi tuntea olevansa onnellinen...


 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti