sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

SunnuntainaHelteiset säätä ovat hemmotelleet meitä koko tämän viikon. Miehen viimeinen lomaviikko tuli vietettyä melkeinpä kokonaan mökillä. Joka aamu mökin edessä oli tämän näköistä...

Aivan tyyni merenpinta ja heti aamulla on ollut jo todella lämmintä. Kesäkuun kylmät kelit ovat todellakin muisto vain. Tosin ovat sen verran hyvässä muistissa, että nyt ei ole helteestä pahemmin valiteltu, vaan pikemminkin nautittu.
 
 
 


 
Tulimme lauantaina pois mökiltä ja jollain tavalla kesälomakausi päättyi siihen. Tänään luvassa vielä pieni saaristoristeily Kylmäpihlajan majakkasaarelle. Tämän päivän ohjelmassa on keväällä poisnukkuneen setäni uurnanlasku mereen. Setäni saa viimeisen leposijan taatusti hänelle sopivassa paikassa.Tilaisuus tulee olemaan hyvin  pienimuotoinen ja varsinaisen uurnanlaskun käyvät suorittamassa vain setäni siskot. Tämän jälkeen syömme vielä Kylmäpihlajan majakalla ja palaamme takaisin kaupunkiin.
 
 
 
 
 
Miehen palatessa töihin, alkaa meilläkin arjen toiminnot vähitellen palata peruskuvioihin. Pojan jalkapallotauko päättyy ja muutenkin tulevalle viikolle on ilmaantunut jos jonkinlaista ohjelmaa. Tästä tämä lomien jälkeinen ns. normaali arki alkaa taas...tosin maltilla käynnistyen, sillä onhan minulla ja pojalla vielä kaksi kokonaista viikkoa vielä lomaa jäljellä. Ja niistähän me nautimme vielä täysillä!!!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti