tiistai 1. heinäkuuta 2014

Muistitaululle uusi tehtävä


Pojan harrastuksien myötä (jääkiekko ja jalkapallo) meille on alkanut kerääntyä mitaleja. Niitä on kuitenkin toistaiseksi sen verran vähän, että palkintokaapin hankinta ei ole vielä ajankohtaista. Laatikon pohjalla ne eivät ole olleet mielestäni arvoisallaan paikalla.
 
 


 
Järjestellessäni pojan huonetta uuteen järjestykseen, ratkaisin mitaleiden säilytysongelman melko näppärästi... ja vähän niinkuin vahingossa.
 
 
 
 


Olin jo aikoja sitten ostanut korkkisen muistitaulun ja se oli pitkään ollut vaatekaapin perukoilla odottamassa jotain järkevää sijoituspaikkaa. Nyt sen aika oli tullut, tosin ei muistitaulun alkuperäisessä tehtävässä.
 
 
 
 
 


Keräsin pojan työpöydän ympärille kokoelman näitä "urheilumuistoja". Tässä huoneessa ei  taida jäädä epäselväksi, mitä tämä poika harrastaa...
  
 
Mitalit ovat ihan tavallisilla muovinastoilla kiinni ja onneksi nauhojen pituus on just passeli näihin raameihin. Ideaani saa vapaasti kopioida, jos suinkin vain kelpaa jollekin. Nopea ja helppo toteuttaa.
 
 
 
 
 Viereisellä seinällä on viime kauden viralliset edustuskuvat ja jääkiekkoleirillä myönnetty "Janne Niskala" -palkinto tunnustuksena iloisesta ja positiivisesta asenteesta sekä tunnollisesta harjoittelusta. Täytyykö tässä sittenkin miettiä palkintokaapin hankintaa? Aika näyttää. Onneksi tällä ratkaisulla pärjätään vielä muutama vuosi...
 
 


 
Se olisi sitten heinäkuuta. Olemme vaihteeksi koko porukalla mökillä. Tänään tiedossa pienimuotoista maalausprojektia, joilla on yleensä taipumus hieman laajentua. Tämä(kään) ei ole kuulunut alkuperäisiin kesälomasuunnitelmiini :D ... olkaahan kuulolla!


 
 
 
 
 

 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti