lauantai 5. heinäkuuta 2014

Valkaisua

Touhuiluja on ollut sen verran, että blogin kirjoittamisessakin oli yhden päivän tauko. Täällä ollaan kuitenkin ollaa ihan elosaa, sielun ja ruumiin voimissa. Lomailu jatkuu koko perheen voimin, välillä kaupungissa ja välillä mökillä, välimatka kun  on niin lyhyt. Tämänkin postauksen kirjoitan tällä hetkellä kaupungissa.

Mökillä pienimuotoiset projektit ovat jatkuneet. Minä päätin tarttua maalipensseliin ja ehostaa sohvapöytämme uudelleen. En tiedä onko tämä jo tuunaamista, mutta ainakin pöydän ulkonäkö muuttui. Käyttötarkoitus pysynee tämän jälkeen samana. Ainakin toistaiseksi.
 
Lähtötilanne oli tälläinen. Sininen kansi oli jo niin kulunut ja osittain maali oli lähtenyt, joten pienimuotoinen ehostus oli paikallaan.

 
Maalauspaikaksi olin valinnut meidän varasto/vierasmajamme. Vanha matto sai suojata lattiaa ja homma alkoi. Hioin koko pöydän kevyesti ja aloin maalaamaan. Näin pieni pöytä oli melko nopeasti sudittu ja telattu.
 
 Maalaisin pöydän kauttaaltaan kahteen kertaan ja maalauskertojen välissä sen piti kuivua n. 14 tuntia. Ärsyttävän pitkä aika näin "hätäiselle" ihmiselle.


Homma tuli tehtyä ja kannoin pöydän vanhalle paikalle mökkiin. Kannen olisi voinut maalata vielä kolmannen kerran, mutta malttamattomana halusin sen jo käyttöön. Pöydän alla olevan puisen (valkoiseksi maalattu!) juomakorin olen saanut joskus tädiltäni ja se saa toimia pelien säilytyspaikkana.
 
 
Olin jo suunnitellut uuden pöydän ostamista, mutta maalausprojektin jälkeen vanha pöytä sai näin jatkoaikaa. Valkoista maalia on vielä rutkasti jäljellä, joten taidanpa jatkaa valkaisuprojektiani edelleen...
 Mies on ahkeroinut myös täällä mökillä, mutta hänen yhdestä aikaansaannoksesta taidankin tehdä oman postauksen huomenna... oikein kuvien kanssa. Sen voin sanoa, että lopputulos on hieno!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti