tiistai 29. heinäkuuta 2014

Heräteostoksia jälleen


Tämän lyhyen kesälomani aikana (10 viikkoa!) en juurikaan ole ehtinyt kaupungille. Alennusmyynnitkin olen ohittanut melko sujuvasti. Muutama viikko sitten kävin kuitenkin pikaisesti kaupungilla toimittamassa jotain asiaa ja samalla poikkesin kirjakaupassa. Sieltä löydän aina jotain muutakin (kivaa) ekstraa, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus.



 
 
Kaikkien muiden ostosten lisäksi ostin itselleni hienon silmälasikotelon ja tietenkin uudet lukulasit.
 
 


 
Lukulaseja alkaa tällä naisella olla jo melkoinen arsenaali. Koska minulla on aina lasit hukassa,  ajatteli tämän ostoksen myötä ratkaista edes osan ongelmasta. Silmälasikotelon avulla löydän silmälasit (ehkä) helpommin laukun pohjalta...jos nyt yleensä sattuvat olemaan mukana.



Ja koska ostin myös uudet lukulasit, ajattelin julkaista täällä muutaman kuvan hieman viisaamman näköisestä meikäläisestä. Poika avusti minua kuvauksissa ja otin kuvia myös "käsimitalla". Lukuisista (epäonnistuneist)a kuvista nämä valikoituivat julkaisukelpoisina...






Minähän näytän ihan... opettajalta!!!! :D
 
 
 
 
 
 
 


3 kommenttia:

 1. On kyllä siisti ope-look! Hyvältä näyttää, ja tuo bling bling -kotelo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Olen vain turkasen huono käyttämään laseja, kun en tarvitse niitä kuin lukiessa jotain vähän pienempää fonttia. On tilanteita, kun pärjään ihan hyvin, mutta esim. (vaate)kaupan hintalapuissa menee välillä jo vähän arvailun puolelle... Siellä päässä ollaan ilmeisesti (ja toivottavasti) vielä yhtenä kappaleena?

   Poista
  2. Ollaan juu! Loppusuoralla ollaan jo ja ihan hyvin on menny! :)

   Poista