sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Reissussa jälleen


Lähdimme heti pojan syntymäpäivien jälkeisenä päivänä jälleen reissuun. Tällä kertaa lähdimme autolla. Ensimmäinen päämäärämme oli Helsinki ja siellä tietenkin Linnanmäki.


Sää oli mitä mainioin  ja tunnelma korkealla. Ihmisiä oli alueella ihan kiitettävästi, mutta älyttömän pitkiä jonoja ei kuitenkaan ollut.
 
 
 
 
 
 

Vanha kummitusjuna oli muuttunut viime käynnistä noitien taloksi. Tämän piti olla perinteisesti myös päivän ensimmäinen laite. Kuinkas ollakaan, se meni epäkuntoon juuri, kun olimme pääsemässä kierrokselle. Myöhemmin päivällä se oli jo kunnossa ja tähän poika halusi mennä vielä toisenkin kerran.
 
Viime vuonna Linnanmäki jäi meiltä käymättä ja aika oli jälleen tehnyt tehtävänsä, ainakin nuorimmaisen osalta. Pituusvaatimus 120 cm ylittyi reippaasti ja moni laite osoittautui jo liian lällyksi.. ja kierrettiin kaukaa. Vain pituusvaatimus 140 cm-laitteet jäivät meiltä vielä käymättä, mutta ehkä seuraavalla kerralla poika pääsee niihinkin. Minä jään jo suosiolla pois niistä...
 
 
 
 
 
Päivä kului mukavasti Linnanmäellä ja ranneke oli hintansa väärtti. Useammassa laitteessa tuli käytyä ja koettua kutkuttavia jännityksen tunteita. Kiva päivä!
 
 
 
Matkamme jatkui tämän jälkeen Suomenlahden yli Viroon, josta ajattelin tehdä useammankin postauksen. Olimme reissussa tiistaista lauantaihin ( 5 päivää) ja ehdimme käydä monessa, meille uudessa, paikassa.
 
 
Mutta niistä sitten seuraavissa postauksissa, nyt täytyy mennä täyttämään pesukonetta. Pyykkivuori odottaa...
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti