keskiviikko 20. tammikuuta 2016

ALE-löytöjä...


En ole juurikaan käynyt alennusmyynneissä, mutta eilen lähdin tavaratalokierrokselle. Tarkoituksena oli ostaa pojalle loppu talveksi yhdet parit talvisaappaita, kun hänen jalkansa oli näköjään innostunut kasvamaan kesken talvikenkäkauden. Popot löytyivät, mutta löytyi sieltä muutakin...
Meillä ihmisillä on monenlaisia heikotuksia, joita ilmeisesti täytyy ostaa, vaikka niitä kaapissa jo valmiina olisikin... sen tusinan verran ainakin. Minulla heikotuksena on keittiöliinat. Voiko niitä olla liikaa?


 
Ja koska nämä sai (omasta mielestä) halvalla, piti ne myös ostaa.
Nipussa oli kaksi laadukasta keittiöpyyhettä ja hintaa vaivaiset 4 euroa.
Samasta laatikosta löysin myös kaksi sinisitä tyynynpäällistä pojan huoneeseen, entisten sinisten tilalle...
 
 
 
 


Vielä viimeisenä ostoskeskuksen käytävällä bongasin aletangosta itselleni pörröneuleen, joten tämä kauppareissu oli jossain määrin onnistunut. Rahaa meni, muttei ei niin paljon, jos tuotteet olisivat olleet normaalihintaisia...ja kaikkia tarvitaan.
Erityisesti noita keittiöpyyhkeitä!
 


Eilinen päivä oli jonkin sortin "nollauspäivä", en tehnyt oikein mitään ihmeellistä. Tänään ajattelin taas ahkeroida, lähinnä sen opiskelutehtäväni kanssa. Se on pääosin jo valmis, nyt viilailen siihen vain vähän lisää juttuja omasta tahdosta ja halusta. Ilta menee vaihteeksi enemmän tai vähemmän tiiviisti pojan harrastuksen parissa. Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille...
 
 
ylihuomenna on jo perjantai!


7 kommenttia:

 1. Tyynynpäälliset ja keittiöliinat. :) Joo, kuuluvat heikkouksiini. Niitä tosiaan on muutama kaapissa, mutta aina tilaa uudelle kivalle. Hyvän löydön olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se lohduttavaa kuulla, että muilla on samanlaisia heikkouksia! Olin löytööni todella tyytyväinen. Niitä arjen pieniä iloja! :)

   Poista
 2. Mulla on laiton määrä keittiöpyyhkeitä :) ja aina vaan ostat lisää. Hyvä ale-päivä sulla oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi tyytyväinen ostoksiini...oli sitten tarpeellisia tai eivät...;)

   Poista
 3. Tähti aiheiset sisustusjutut uppoo muhun edelleen vaikka ovat jo niin pois muodista mutta usein tulee ostettua jotakin esim tyynynpäällisiä tai tähtikoristeita :) Mukavia ostoksia olet tehnyt ❤️ Hyvää keskiviikko iltaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki kodinhankinnat olekaan muotijuttuja ja jokainen saa hankkia kotiinsa just itseä miellyttäviä asioita...kuten esim. näitä keittiöpyyhkeitä ;)
   Kotiuduin justiinsa pojan harrastuksista, sauna lämpiämässä ja kohta lauteille lämmittelemään. Mukavaa keskiviikkoiltaa sinnekin!

   Poista
 4. Kauniit keittiöliinat! Olipa hyvä muistutus! Meillä on uusille keittiöliinoille tarvetta.

  VastaaPoista