keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Kotikonsteja...


Havahduin tässä eräänä iltana saunan jälkeen, että jalkapohjani ja kantapääni ovat karmaisevassa kunnossa. Eihän niitä kehtaa näyttää kenellekään. Joitain  oli siis tehtävä...

Ostin Prismasta jalkasuolaa ja raspin ja päätin aloittaa taistelun kuivia kantapäitä vastaan...Meinasin haalia kaupan hyllyltä vähän enemmänkin hoitotuotteita jaloille, mutta ymmärsin rajata ostokseni näihin kahteen tuotteeseen.
Kuivan ihon rasvoja löytyy meidän kotoa purkki tolkulla, joten enköhän pärjäisi näillä.
 
 
 
 
 
 
 Saunassa liottelin jalkojani kylpysuolavedessä ja poikakin halusi oman jalkakylpynsä.
Liottamisen jälkeen käytin raspia kantapäihini ja sen jälkeen laitoin niihin vielä öljyä.
Lopuksi sukat jalkaan ja toivomaan, että nämä konstit auttaisivat.
Edes sen verran, että kehtaisi mennä oikein lailliseen jalkahoitoon... :)Toivoa siis on pehmeämmistä kantapäistä ja jaloista. Onneksi sandaalikeleihin on vielä aikaa, tosin talvikenkien sijaan tällä hetkellä täällä tarvitaan kumisaappaita. On sen verran sohjoista, märkää ja kamalaa... :(
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Minulla ois sama homma edessä tänään. Eilen oli villasukka juuttunut kuivaan kantapäähän kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla auttoi jo hieman to ensimmäinen jalkahoito, mutta tällä viikolla pitää tehdä vielä toinen kerta sama juttu. Jalkoja pitäisi ilmeisesti rasvata joka ilta, minulta se tuppaa vähän unohtumaan...;)

   Poista
 2. Hymyilyttää "Kehtais mennä oikein lailliseen jalkahoitoon..." Voi olla että operaatio olisi itsellenikin tarpeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tämä ihonhoito yleensäkään ei ole vahvinta puoltani. Olen muutenkin todella laiska huolehtimaan itsestäni. Edellisestä kosmetologin reissusta taitaa olla useampi vuosi ja jalkahoidossa olen tainnut käydä viimeksi Thaimaassa viisi kuusi vuotta sitten...pitäisi ehkä panostaa oman hyvinvointiin (ja ulkonäköön) vähän paremmin!!!

   Poista